Teljesen kivagyok! Nem bírom a 2 éves kisfiammal. Más is van így vele vagy csak én vagyok ilyen béna?
Más is.:)
A különbség,hogy az enyém 3,5 éves és már tényleg direkt cukkol néha.
Nekem is elfogy olykor a türemr
Más is.:)
A különbség,hogy az enyém 3,5 éves és már tényleg direkt cukkol néha.
Nekem is elfogy olykor a türelmem és világgá futnék.
Csak,hogy fokozzák,mellette van egy 3 hónapos ölbebabám, segítség nulla, szóval nem vagy egyedül.
Elsőnek:de örülnék ha még olyan kicsi lenne:))
Második:GRATULÁLOK!Minden elismerésem.
Igen, próbálkoznak meddig mehetnek el. :)
Én is szoktam vele kiabálni és utána meg is bánom. De melyik anyuka nem kiabál néha a gyerekével. Velünk is kiabált anyum. Pont most kérdezte meg a 3 éves fiam, hogy most már jobban vagyok? Mert pár perccel ezelőtt én is kiabáltam vele. :) Igen, most már jól vagyok :) Mire ő- "Jobb is ha kiabálsz velem és utána jó kedved van és vidám vagy." Na ilyen a gyerekszáj... Édes
Én is hasonló ugyanolyan cipőben járok mint az egyik válaszoló. 3 éves kisfiú és egy nagyon-nagyon anyás 6 hónapos kislány aki szintén az ölemben van majd nem egész nap. Segítségem nekem sincs, úgyhogy teljesen együtt érzek vele. Sok türelmet mindenkinek!! :)
Nem vagy egyedul "sorstars":-))) A lanyom 2 eves 3 honapos, de hidd el, neha ki tudnek ugrani az ablakon. Nala az asztalon rendrakas annyit tesz, hogy mindent lesopor a foldre. Szolok neki, vegye fel, de mint aki nagyothall. Ujbol szolok neki: Vedd fel babam - semmi reakcio. Ujbol en: Legyszives vedd fel - meg se moccan. En: VEDD fel - ram se hederit. Ujbol en: MEGKERTELEK, HOGY VEDD FEL - tovabbra is all bamban. En: VEEEDD FEL, MERT MEGBUBOLLAK - semmi rekacio. Ezek utan meg odamegy a mamahoz es kozli vele: Aja sir. Vagy rakiabalok es visszakiabal. En szinte napi szinten erzem magam benanak gyerekneveles teren. Imadom, de olyan rosszcsont, hogy harommal feler.
Isten hozott a klubban:-)))) Kitartas!!!!
Fúúú,utolsó!
3.-on lakunk én is azon gondolkodtam hogy kiugrok az erkélyen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!