Én már teljesen kivagyok! Mi történik a kisfiammal? 7 hónapos elmulott! 2 foga van eddig de most mi lehet? Kidobálja éjszaka a cumit! Van hogy egy éjjel 10*! és sokat felsir!
dettó, mi is! orvos nekünk felül 2 fogat mondott. már totál kész vagyok! túl kell élni, átvészelni! úgy érzem az elmúlt 2 hónapban 10 évet öregedtem, 1 óránál többet egyhuzamban nem aludtam még azóta, hulla vagyok.
Kitartást neked is!!!!!! idővel jobb lesz!
mi a párommal időbeosztást készítettünk hajnali 4ig én kelek, aztán ő. mondjuk így is felébredek, de lagalább nem kell felkelnem. próbáljátok meg, ha tudjátok, és olyan a párod munkája, hogy ezt lehetővé teszi.
napközben meg anyósom jön át 1-2 órára, vigyáz a picire, amíg rendberakom a lakást.
8 hónapos a fiam, szintén 2 foga van alul, és rohadt nyűgös már 2 hete, ébred éjjel, üvölt, nyálzik, gondolom jön a többi fog, de egyelőre nincs nyoma :-(
A lányomnál szintén 5 hónaposan bújt ki az első kettő, aztán 10 hónapos koráig semmi több(azán viszon egyszerre 6)!! Pedig ő is rengeteget nyüglődött, nyálzott mindig.
Szóval csajok, kitartás...túlleszünk ezen is :-))
Ninamina, 3 gyerekes
Dettó mi is. 2 hós kora óta végigalussza az éjszakát, most meg felébred, sír, megint felébred, megint sír. Nem tudom mi lehet vele. 2 foga úgy jött ki alul, hogy 1x sem ébredt fel éjjel, szóval szerintem nálunk nem a fog a ludas.
Viszont akkor nem tudom mi...
bizony ez fog miatt van. kitartás. elmúlik. hány ilyen éjszakánk volt! de már túl vagyunk rajta. sose hittem volna, hogy valaha is átaludt éjszakánk lesz, de lett.
22 hónapos a kislányom .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!