Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Már teljesen kivagyok. Hogyan...

Már teljesen kivagyok. Hogyan tovább? nagyon rosz a fiam. Vagyis nemhogy rosz, hanem akaratos-hisztis.2éves.

Figyelt kérdés

olyanokat csinál, hogy pl. ma is leveteti a könyvet a polcról, majd mutatja tegyem vissza, és ezt "játszaná " fél órát,hiába ajánlok neki más tényleg játékot, ő csak a könyvvel szórakozik ,illetve velem ,és ha nem csinálom vele akkoroltári nagy toporzékolás-ordítással ,de olyan ordítás,hogy ....

meg minden azonnal, nem ismeri a mindjárt,rögtönt.és persze ennek is ordítva ad hangot.ma úgy érzem egésznap ordított.kivagyok.úgy érzem kicsúszott az irányítás.

2010. szept. 15. 22:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne az ő akarata döntsön,hanem a tied. Persze,hogy hisztis,ha mindig azt teszed amit ő akar. Ha hisztizik hagyd ott egyedül. Ha látja,hogy nem ér el semmit az ordítással,akkor majd abbahagyja.
2010. szept. 15. 22:14
 2/18 anonim válasza:
64%
Mrs.Cartman? Vigyázzon a fiával, mert ha így halad nemsokára ezekre az időkre nosztalgikusan fog visszatekinteni hogy "de jó volt még ekkor a kis Eric"
2010. szept. 15. 22:18
 3/18 anonim ***** válasza:
73%

Bár én nem értek ezekhez, de szerintem kezd neki tanítani illetve a fejébe"verni" hogy nem szabad ilyennek lenni. Nem azt mondom hogy kiabálj vele de határozott hangon mond neki hogy "rögtön!" "mindjárt!". Valahogy csak megszokja :S

Kitartás hozzá!

2010. szept. 15. 22:21
 4/18 anonim válasza:
72%
Kedves anyuka,a fiad azt akarja,hogy állandoan figyelj rá.Ne ted,magyarázd meg,hogy ne csinálja és űltesd le egy helyre ,és ha nem hallgat rád,többet ne mondjál semit neki csak ted vissza oda ahová leűlteted,és ezt ha kell ismételd meg 20-or is közben ne figyelj rá,mert ö neki épp az kell hogy odafigyelj,tehát ne néz rá csak mindég űltesd vissza.Tűrelem játék ez de beválik,hid el nekem tapasztalatbol irom.Amikor már megnyugszik akor szeresd meg és dicsérd meg,és mond neki hogy most jo fiu.Neked mint anyukának el kell érned hogy tiszteljen és,hogy figyeljen rád.Ezt mindég csináld meg ha nem figyel rád,és nem hallgat meg.Ö még kicsi igy elég ha 2 percig szol a bűntetö űlés,a legjobb ha mindég az évszámot veszed a percnél amit űlnie kell.Egy hét mulva bűszke leszel magadra,meg a fiad is szofogadová válik.Ne feled mindég megszeretni amikor leűli a 2 percet.
2010. szept. 15. 22:23
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt ne engedd,hogy egy 2 éves gyerek átvegye az irányítást.Legyél következetes,mindenben.Természetesen vannak hisztisebb,akaratosabb időszakaik a gyerekeknek,az én fiamnak is volt,de amint elkezdte a hisztit én otthagytam,kimentem a szobából vagy ahol éppen volt és mivel nem volt közönség,elmaradt az előadás is.Lényeg,ne ő irányítson téged,hanem fordítva. Meg lesz az eredmény hamar.
2010. szept. 15. 22:25
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap a szemetes srác mondta ki az élet nagy igazságát: két dolog nincs a világon jó gyerek és szép öregasszony:-))
2010. szept. 15. 22:32
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Üdv a klubban! Az én kisfiam is akaratos, skorpió csillagjegyű kos aszcendenssel. Már a terhesség elején mondta anyósom, hogy kössem fel a gatyót. Hát mit mondjak, nem egy egyszerű eset. Én már kezdek rájönni, hogy lehet terelgetni a gyereket és elérni, hogy azt csinálja amit én akarok anélkül, hogy kimondanám a NEM szót. Nálunk ugyanis ettől indul el az őrület. :-)
2010. szept. 15. 22:44
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Szintén skorpió kissé hiperaktív fiú anyuja: hagyd, had üvöltsön, toporzékoljon. Csináld a dolgod észre se vedd. Abba fogja hagyni. Ha nálunk nagyon elszabadulnak az indulatok és a játékok is megtanulnak repülni és jön a sikítozás, akkor becsukom a szobájába 1 percre, de előtte megkérem, hogy MOST nyugodjon le, és ha ez megtörtént kijöhet. 10 mp után csend van.

Vannak ilyen temperamentumú gyerekek, nem fogod tuni kinevelni belőle és nem is kell. De meg kell tanulnod kezelni ;-)

2010. szept. 16. 01:19
 9/18 anonim ***** válasza:
Szia! szintén skorpió jegyű kislány anyukája vagyok. Nálunk is kijutott az akaratból bőven. Nálunk is volt ilyen időszak, hogy kért valamit, ha odaadtam eltolta, elvettem, megint kérte, odaadtam, megint nem kellett. Csak téged tesztel, hogy meddig mehet el. Voltak hosszú és csúnya hisztik, de mára sokat javult a helyzet. Nálunk is az vált be, hogy amikor kezdi a hisztit, akkor beviszem a szobájába és megmondom neki, hogy akkor jöhet ki ha befejezte a hisztit. Már ott tartunk, hogyha elkezdi a műsort, megkérdezem tőle, hogy hol kell hisztizni, ő meg válaszol, hogy a szobában és lehajtott fejjel indul is. Sokkal ritkábbak a hisztik és rövidebbek is.
2010. szept. 16. 07:57
 10/18 anonim ***** válasza:
Most rugaszkodjunk el attòl,hogy kètèves hisztis. Mièrt baj az,hogy egy kicsit pakoltarja veled a polcot ès ö ebben játèkot làt? Tudom,hogy azèrt fèl óra neked unalmas ès sok. Egyszer azèrt mèrd le azt az idöt, csak te èrzed fèl órànak, nincs az annyi, ö is megunja.Közben mig leveteti a könyvet majd visszarakatja, figyel tèged, beszèltek egymàssal. A fiam is szokot ilyen szàmomra èrtelmetlen dolgokat jàtszani. De elöre szòlni szoktam, hogy sokàig ezt nem jàtzuk, pàrszor lepakolom ès vissza, aztàn megyünk pl vonatozni. Apjànak a kàdon van pàr ujsàgja, rendszeresen bedobja öket a kàdba, majd kèri hogy vegyem ki mindet. Ha egy bennmarad, szòl:) majd ujra bedobàlja öket. Kb 20- szor kipakolom, mikor màr csak kezdi megunni ès teljesen normàlis mòdon eljön velem màs, èrtelmesebbnek tünö jàtèkot jàtszani. Szerintem neked a türelem hiànyàval van a legnagyobb baj. Írjàk itt, hogy ne màr egy kètèves dirigàljon, ne hagyd magad,stb.... Jàtszani akart Veled, mèg csak nem is dobàlózott,zúzott szegèny:( az az anya dolga, hogy csak azt csinàlja a gyerek,ami anya szerint hasznos ès èdekes? Szerintem ezt gondold àt. Valószinüleg mindenèrt ràszòlsz. Ezèrt ordit ès hisztis,mert nem èrti, hogy otthon semmit nem szabad.... Nem engedjük dobálni,kàrt okozni, ez okè. Itt inkàbb arròl van szò,hogy veled akart kicsit pakolàszni. Fiam az apja zoknijait teszi ki apànak minden reggel a fiòkbòl, apa meg visszateszi, közben puszilgatja az apjàt, ölelgeti. Szerintem fèl órànàl tovàbb pakolàsznak igy, ezt az èrtelmetlen jàtèkot. A fèrjem sosem unja meg, mert annyi puszit kap közben.
2010. szept. 16. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!