Játszótéri konfliktus? Ti hogy reagáltatok volna?
Igen, ne a gyereket hibáztasd, és ha első rászólásból nem ért, az nem baj, de utána már szólhatsz anyukájának bátran. Minden gyerek más, és ekkora korban nem ők a hibásak, hanem aki neveli.
Az én gyerekeim, főleg a kisfiam figyelmetlenségből előfordult hiba, de még 6 évesen is mentem velük tavaly és idén is fogok a játszóra, hogy ők hogyan játszanak, hogy tanítani tudjam ha kell, és persze meg is védjem ha kell.
Ekkorák még nem gonoszak, de a hibájukra fel kellene a szülőnek hívni a figyelmüket, abból tanulnak, fejlődnek. Legyél bátor, és ne mérges ha ilyen van. Vannak anyukák akik úgyis felhúznak. Mi egyedül voltunk a játszón mikor a kisfiam a csúzda aljába szórt száraz homokot. Mikor láttam jönnek mások kértem, hogy söpörje ki. TÖbbedjére meg is tette, de addigra már látta az egyik anyuka, aki jól be is szólt, hogy megnevelhetném a gyerekem. Ja ezt talán azért merte, mert még én szólaltam meg először, hogy bocsi, hogy beszórta a kicsi, de már dolgozik a tisztításon, erre még ő volt a bunkó. Szóval a bunkók elől úgyse fogsz tudni elmenekülni, de azért te is odateheted a magadét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!