Családi kérdés? Hogyan oldjam meg nagyobb konfliktus nélkül?
Próbálom röviden vázolni a helyzetet.
Pár héttel ezelőtt a kislányom gyógyszerallergiás lett, ami tej intoleranciát okozott nála. ez azt jelenti, hogy egy ideig nem kaphat tejet, illetve feldolgozatlan tejterméket, csokoládét, és kerülni kell az allergizáló ételeket. Kisebbfajt diéta.
Párom édesanyja is tisztában van ezzel, ennek ellenére, ha ott vagyunk, rendszeresen cskoit ad a gyereknek. már elmagyaráztam nekik többször, hogy nem azért nem lehet, mert én vagyok az anyja, és én azt mondom, hanem mert az orvos ezt javasolta. Bólogatnak, hogy megértik, persze, majd figyelnek, de 5 perc múlva már a csokis kekszet nyomják a lányomba.Kb. sikítani tudnék, de lenyelem, mert nem akarok családi balhét. Nagyon jó a viszonyunk, de valahogy ezt nem értik meg.
Én annyiszor rászólnék, ahányszor adni akarják, és hozzátenném, hogy ettől beteg lesz a gyerek.
Nálunk nincs betegség, de folyamatosan nassoltatják a gyereket, többször kértem őket, muszály volt drasztikusnak lenni...
A gyerek érdekét tarsd szem előtt, ne azt, hogy anyósnak mi esik jól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!