Érezzem magam hülyének, mert elvittem a gyerekem az ügyeletre? Ti hogy éreznétek magatokat ezek után?
Szerintem is inkabb 100-szor is ugyelet ha bizonytalan vagy.
Nem tudom,lehet ez "kulfoldi nezet" (kulfoldon elunk mar evek ota,itt szuletett a fiunk). Szoval eletebe eloszor 2,5 evesen volt lazas beteg. Es akkor megkerdeztem az orvosunkat,hogy hany fokos laznal kell emergencyre (ugyeletre) vinni a gyereket. O azt mondta,hogy ez nem igazan laz fuggvenye hanem,hogy erzi magat a gyerek. Es rosszul lehet akkor is ha "csak" 38 fokos a laza. Ilyenkor mindenkepp be kell vinni.
De en 39,5 fok folott tuti,hogy vinnem.
2 eves 8 honapos kifiu es 12 hetes pocaklako anyukaja
A nagylánynak tegnap este még volt láza,ma még nem- de tegnap is csak estére lázasodott be. A középső követte,tegnap este már Neki is kellett kúp,most 39,2 fokot mértem. Öröm az ürömben,hogy a legkisebb nem kapta el!- remélem nem is fogja!! Már én is küszködöm ezzel,folyamatosan 39 fok voltam tegnap egész nap,meg ma délelőtt is.
Köszönöm a válaszaitokat!
A külföldi kismamának: Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!