Érezzem magam hülyének, mert elvittem a gyerekem az ügyeletre? Ti hogy éreznétek magatokat ezek után?
Én hasonlóan jártam, csak épp éjjel lett életében elősször a fiam lázas. De 39,5 fokkal kezdte. Kihívtam az ügyeletet, aki lerázott. Majd hívtam a mentőt, aki szintúgy elküldött a fenébe. Sírógörcsöt kaptam.
Mindez hajnal 3kor. Se kocsink, Heim Pál fél órás autó útnyira. Ja és 1 éves babánk is van a 3 évesen kívül.
Végül visszahívtak a telefonomon, hogy kijön az ügyelet. Mire kiértek kruppot kapott a fiam. Befulladt.
Életemben nem láttam ilyet és nem hallottam ilyen köhögést.
Szóval jobb túlaggódni és feleslegesen menni, én ezt mondom.
Mi ez a marhaság hogy 38,5 fokos láz nem magas és nem kell vele orvoshoz menni? De igen is magas! Bármi lehet a hátterében tüdőgyulladás,középfülgyulladás, igen is nézze meg a doki.Az én fiamnak volt már úgy tüdőgyulladása,hogy 38 fokos volt a láza.Még jó,hogy elvittem dokihoz és nem otthon kezelgettem. Jól tetted inkább kétszer lássa doki mint egyszer sem.Ez a dolga!
3 gyermekes anyuka
A kisfiam másfél hónapja belázasodott péntek éjjel. Szombat este még mindig lázas volt, 39 körülre ment le csak kúpokkal. Felhívtam az ügyeletet, azt mondták, ha más baja nincs ne vigyem be. Másnap már fájt a szája, nem akart enni és lázas volt. Az ügyelet még mindig nem akarta fogadni. Végül közel két hetet töltöttünk kórházban, mert a herpesz vírus nemcsak herpanginát okozott, hanem súlyos bőrtüneteket is, az amúgy is súlyosan atópiás kisfiunknál.
Én értem, hogy orvoshiány van, meg az ügyeleten 50-60 kisgyerek van (bár mi már nem először vagyunk kórházban, és én nem tapasztaltam egy több százezres városban, Pesten biztosan másképp van a nagyobb létszám miatt, hogy 50-60-an mentek volna az ügyeletre du. -éjjel.) de gondolom van más is, aki megnyugvásként viszi be a lázas gyereket. De ez a dolga! Ezért lett orvos! Én se nyávogok a nyári táborok és nyári napközik miatt, mert a munkámmal jár, !
A láz,az láz,gyermeknél 38 foktól kell csökkenteni. Nekem is 3 gyermekem van,és én is ezt tettem volna! A 39 fok feletti testhőmérséklet nem mondható normálisnak,még egy felnőtt embernek sem,nem hogy egy gyereknek!
Hogy vagytok?
Nekem is 3 gyermekem van :-) A nagy (jövőhéten lesz 5 éves) este kapott egy kúpot,most reggel 38,5-et mértem,kapott nurofent reggeli után. Éjszaka a középső kezdett köhögni. Én is elkaptam,nagyon fáj mindenem, hol fázom,hol melegem van,köhögök,orrot fújok... "Imádok" egyedül lenni ilyenkor a lányaimmal. :-( Az apuka is csak húsvétra tud hazajönni,apósom aki pár házzal odébb lakik,szintén iszonyat rosszul nézett ki két napja,tegnap meg ki sem jött,a kapuja zárva van,nem tudok bemenni megnézni,hogy hogy van.
Köszönöm Mindenki válaszát,nagyok kedvesek vagytok!!
De hogy is!Semmi probléma!
Jobban van egyébként a kislányod????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!