Most olvastam itt egy kerdesnel hogy ha labujjhegyen jar/repked egy kisgyerek az problema. De hat miert?
azért kellett lepontozni,mert hülyeségeket ír.nem minden gyerek csinálja ezeket.az enyém soha nem csinálta.
és autizmusra utalHAT.nem feltétlenül autista,ha ezeket csinálja,de ezek az autizmus tünetei
Hát ne vidd, ez a te dolgod. Csak nem értem, akkor miért kérdezted. Nálam két gyerekből 2-nél probléma áll mögötte, pedig Ők is kedvesek, aranyosak, barátságosak, stb...
Tényleg nem értem, hogy miről is szólt a kérdésed.
Hm, nálunk sem vette észre a gyerekorvos. De az Amerikai úti Idegsebészeten a Prof. nem hiszem, hogy téved. BAJ, ha lábujjhegyezik, egyértelműen ezt mondta.
A fiam is imádnivaló csibész, fut, ugrál, bukfencezik, mégis gond ez.
Egyébként becsontosodott a kutacsa, ezért mentünk kontrollra, mielőtt még valami fogyi gyereket képzelnél el.
TSMT torna és ÚSZÁS ezek kellenek a koordináció javításához
2. vagyok. Nem mondtam, hogy ettől a gyerek autista, csak azt, hogy ezek autisztikus tünetek. Ettől persze egyáltalán nem biztos, hogy autista. Meg hát az autizmus sokkal összetettebb dolog, azért ahhoz nem "elég", hogy a gyerek lábujjhegyen járjon van repkedjen.
De más oka is lehet, ezért kell megvizsgáltatni a gyerkőcöt, ha nagyon gyakran csinálja és nem növi ki. Mert eleinte tényleg normális, de egy idő után ezt el kell hagynia.
Én sem értettem,hogy miért szóltak az óvodában ,hogy a kisfiam lábujjhegyen jár és emiatt kivizsgálás szükséges,említették,hogy mozgáskoordinációja nincsen rendben,én csak azt vettem észre,hogy nagyon-nagyon mozgékony.
Azóta sok mindenen túl vagyunk,kiderült,hogy idegrendszeri éretlensége,figyelemzavara van és az egyik figyelmeztető jel a lábujjhegyen járás volt.
MI is TSMT-zünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!