Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van más olyan 2.5 év körüli...

Van más olyan 2.5 év körüli kisgyerek aki nem alszik semmit napközben hanem estétől reggelig alszik egyben kb 12 órát?

Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 21:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem sem aludt 25.évesen már most 3.5 éves és még most sem alszik este viszont van ugyhogy 7kor vagy fél 8kor ,már slszik reggel 7ig.
2012. márc. 21. 22:12
 2/9 anonim ***** válasza:

Mieink nem ilyenek, de hallottam már, és teljesen rendben van. Örülj, hogy legalább éjjel igazán jót és hosszan alszik.

Lehet így neked nehezebb nappal, de az jó, hogy éjszaka alszik jól !

Mi kisfiunk 3 évesen csalta el a délutánikat, kislányunk 4,5 évesen.

2012. márc. 21. 22:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, lányom este 7-8 között elalszik, reggel 8-9 között kel.
2012. márc. 21. 22:51
 4/9 A kérdező kommentje:
De miért van ez így szerintetek? Én egyszerűen nem tudom elaltatni ebéd után... Nem voltam soha szigorú napirend betartója úgy mint ahogy szoptatni se 3 óránként szoptattam, lehet ez volt a baj?
2012. márc. 21. 23:09
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha 6-kor felkeltem, 2- kor elalszik, 5-kor kel, és este 10-11 mire elalszik. Engem nem zavar hogy nem alszik így télen, mert 5-kor már sötét volt kint, és akkor már ki sem tudtunk menni, hosszú volt az este míg el nem aludt, 2-3 óra alatt nem fárad el, hogy 7-8 között elaludna. Délelőtt is hiába kimegyünk, ha 8-kor kel, nem fárad el délre, hogy hamarabb letenném mint 2 óra.

Most ha vissza húzzák az órát, megint korábban fog kelni, és szerintem el is fog aludni megint délután, majd kint tudunk lenni 6-8 között.

Próbáld meg reggel 6- kor kelteni, délelőtt1-2 órára kivinni, hátha elalszik délben!

2012. márc. 22. 08:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Miért ? Mert minden gyerek más, más az alvásigényük, más az érettségük, fejlettségük, érdeklődésük stb.

Ha nem nyűgös akkor ezzel az egésszel semmi gond, ne rágódj rajta, hanem fogadd el.

2012. márc. 22. 14:01
 7/9 A kérdező kommentje:
De sajnos nyügös :)
2012. márc. 22. 18:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem is nyügős amikor már annyira fáradt akkor már hisztis de hiába probálnám lefektetni aludni ellenkezik.
2012. márc. 23. 08:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Mikor kezd nyűgös lenni ? Mert ha még nincs késő, akkor meg lehet próbálni elaltatni akkor.

De ha nem is aludni, akkor még a nyűgi előtt valami nyugodt dolgot csinálni, csendben tv-zni besötétítve, vagy olvasol neki, valami nyugis dolgot. És ne is említsd, hogy aludni kellene, mert azzal eleve felturózza magát.

2012. márc. 23. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!