Mit jelent hogy autisztikus tünete van 1 gyereknek? Akkor már autista is? Esetleg fejlesztéssel ez megszüntethető?
Szia!
Az én kislányom autista,de ezt csak a korház miatt irom le neked,mert én kiharcoltam a kislányom érdekében,hogy ha nem feltétlen muszáj,akkor ne aludjunk bent,mert nagyon megviselné.Mivel helybeliek vagyunk,engedélyezték,hiszen az ilyen jellegü vizsgálatok is csak napközben vannak.Kérdezz rá esetleg,ha nálatok is megoldhato lenne,akkor kérdezz rá,hátha lehetne ugy.
Szió!Első kérdésem ez volt, de nem lehet.Főleg hogy 100km-ről megyünk!Kénytelenek leszünk maradni!
Hány éves a kislányod?
Vadaskertbe bejutni nehéz?Időpont kell?Ott is végeznek több napos megfigyelés?Fizetni kell az ellátásért?
Csak mert most nagyon azon gondolkodom oda kéne menni nekünk is!
Sziasztok
Egy régi jó barátoméknak 3 gyereke van, ebből a legidősebb, felnőtt férfi, autista. Ő intézetben van, én is jártam bent nála a barátommal. Teljesen figyelemhiány, kommunikáció hiánya, érdeklődés hiánya jellemzi 100 százalékban. Tényleg mintha egy egyméteres betonfal túloldalán lenne. Néha hisztériás rohamot kap, ha pl. az étel nem megfelelő színű.
Megkérdeztem, kisfiú korában is ilyen volt, az egyetlen kivétel az volt, ha hallott valami szép dalt, akkor arra odafigyelt, és énekelte. De nem beszél egyébként egy szót sem.
Ez az autizmus. Az autisztikus tünet az szerintem rengeteg embernél megvan, azt hiszem, gyerekkoromban én is ilyen voltam, tudjátok, olyan, aki számolja a hangyákat.
Igen igazad van!!!
Nálunk ilyen nincs, és már remélem nem is lesz!Hisz napról napra ügyesebb!
Ez már nálam egy berögződött félelem ettől az "állapottól" ami az autizmus!
Nagyon köszönöm a sok tapasztalatot amit leírtok!
Szükségem van minden pozitivitásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!