Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fürdés közben egyedül hagyni...

Fürdés közben egyedül hagyni pár percre is egy 18hós és annál kisebb gyereket?

Figyelt kérdés

Itt gyk.n olvasgattam ilyenekről,"amíg fürdik 1-2 percre magára hagyom míg megcsinálom a tápszerét" és hasonlók.

Nem lehet magára hagyni,én sosem hagyom egy pillanatra sem ott a kicsit még 1m sem megyek arrébb,majd megcsinálom azt a k...va tápszert ha felöltöztettem és jön velem a konyhába.

Sokan még ki is írják,hogy leforrázta a gyerek magát mert ott hagyta DE CSAK 1-2 PERCRE hát ilyet.

Ti mit gondoltok,ott mernétek hagyni a kicsit,kb 18hós babákról és kisebbekről van szó.

2012. márc. 4. 11:12
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem hagynám, és nem is hagytam ott.

Igenis megtörténhet a baj se perc alatt.

Nálunk egyszer mikor ott térdeltem előttük a kádnál, épp csak hátrafordultam, mert a férjem benyitott, mondani valamit, mikor is a kicsi ijedtében e az ajtónyitástól vagy csak variálta magát nem tudom mitől, hátraesett, és arccal fölfele víz alá merült. Szerencsére ott voltam, így nem lett baj, de ez egy szusszanásnyin múlott.

Egyszer elég , hogy megtörténjen a baj, és nem lesz többé gyermek, én ilyesmivel nem játszok. Nem éri meg !! Az az 1-2 perc.

2012. márc. 14. 18:08
 22/22 anonim ***** válasza:
A válasz nem és igen. Tudom hogy nem szabad néha mégis kénytelen vagyok kilépni a fürdőből, de rohanok mint valami őrült, és 1 perc biztos nem telik, max fél, de annyi is elég hogy baj legyen... szerencsére még sosem történt semmi, de igyekszem is mindent úgy intézni hogy fürdéskor semmi ne jöjjön közbe, és azt a 20 percet fél órát csak a gyerekkel eltölteni a fürdőszobába.
2012. júl. 2. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!