Fürdés közben egyedül hagyni pár percre is egy 18hós és annál kisebb gyereket?
Itt gyk.n olvasgattam ilyenekről,"amíg fürdik 1-2 percre magára hagyom míg megcsinálom a tápszerét" és hasonlók.
Nem lehet magára hagyni,én sosem hagyom egy pillanatra sem ott a kicsit még 1m sem megyek arrébb,majd megcsinálom azt a k...va tápszert ha felöltöztettem és jön velem a konyhába.
Sokan még ki is írják,hogy leforrázta a gyerek magát mert ott hagyta DE CSAK 1-2 PERCRE hát ilyet.
Ti mit gondoltok,ott mernétek hagyni a kicsit,kb 18hós babákról és kisebbekről van szó.
Nem hagynám, és nem is hagytam ott.
Igenis megtörténhet a baj se perc alatt.
Nálunk egyszer mikor ott térdeltem előttük a kádnál, épp csak hátrafordultam, mert a férjem benyitott, mondani valamit, mikor is a kicsi ijedtében e az ajtónyitástól vagy csak variálta magát nem tudom mitől, hátraesett, és arccal fölfele víz alá merült. Szerencsére ott voltam, így nem lett baj, de ez egy szusszanásnyin múlott.
Egyszer elég , hogy megtörténjen a baj, és nem lesz többé gyermek, én ilyesmivel nem játszok. Nem éri meg !! Az az 1-2 perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!