Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fürdés közben egyedül hagyni...

Fürdés közben egyedül hagyni pár percre is egy 18hós és annál kisebb gyereket?

Figyelt kérdés

Itt gyk.n olvasgattam ilyenekről,"amíg fürdik 1-2 percre magára hagyom míg megcsinálom a tápszerét" és hasonlók.

Nem lehet magára hagyni,én sosem hagyom egy pillanatra sem ott a kicsit még 1m sem megyek arrébb,majd megcsinálom azt a k...va tápszert ha felöltöztettem és jön velem a konyhába.

Sokan még ki is írják,hogy leforrázta a gyerek magát mert ott hagyta DE CSAK 1-2 PERCRE hát ilyet.

Ti mit gondoltok,ott mernétek hagyni a kicsit,kb 18hós babákról és kisebbekről van szó.

2012. márc. 4. 11:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
nem. Úgy 2,5 éves korától hagytam magára egy kis időre. Nagyon okos, tudja a fürdőben a szabályokat. De úgy hagytam magára, hogy terigettem, jöttem--mentem tehát rálátok.
2012. márc. 4. 12:12
 12/22 anonim ***** válasza:
73%
Ez nem nagyon vág ide,de tavaly nyáron két évesemnek félig (sem)eresztettem vizzel egy LAVÓRT,beletettem játékokat,és beállitottam a zuhanyba,ő meg a zuhany előtt állva játszott velük. KImentem pakolni,amikor hallottam hogy köhög,fogalmam sincs mit csinált, de a feje csurom viz volt,ugyhogy igen,még egy lavorbol és abban 3cm vizből is lehet probléma....
2012. márc. 4. 13:41
 13/22 anonim ***** válasza:
74%

Nagyon-nagy felelőtlenség otthagyni a gyereket.

Én sosem tennék ilyet.

2012. márc. 4. 13:57
 14/22 anonim ***** válasza:
79%

én egyetértek veled. volt itt egy kérdés pár hónapja, hogy mennyi idős kortól hagytátok egyedül a fürdőben a gyereketeket és nagyon sokan azt írták, hogy 1-1,5 éves korban :O

leírtam, hogy ez nekem durva, szerintem felelőtlenség és totál lepontoztak :D nyilván én vagyok a hülye ;)

1,5 éves volt a fiam amikor mondtam neki, hogy kiszállunk, elfordultam, hogy levegyem a törcsijét, mikor visszafordultam a kád előtt épp fejen állt :S ennyi idő alatt megvan a baj :(

ha elcsúszik és víz alá merül, megijed, nem találja a jó irányt, egy tápi elkészítése alatt akár meg is fulladhat :(

most 2,5 éves a fiam, nem hagyom ott. igaz már "laza vagyok" mert míg fürdik addig nem 10percig nem rá figyelek hanem kitakarítom a fürdőt, de azért ott vagyok :)

2012. márc. 4. 14:12
 15/22 anonim ***** válasza:

"míg fürdik addig 10percig nem rá figyelek"

bocs, elírtam :)

2012. márc. 4. 14:14
 16/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,látom egyet értünk :D
2012. márc. 4. 14:40
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen nem hagynám ott,de azt tudjátok-e,h a kicsinek nincsen olyan reflexük,h ha víz alá merülnek próbáljanak menekülni???Észre se veszed és megfulladt....
2012. márc. 4. 15:18
 18/22 anonim ***** válasza:
69%
Hű, ez kemény... Most elgondolkodtam ezen, én talán akkor hagynám egyedül, majd ha iskolás lesz. Most 3 éves elmúlt, ismerem milyen, tuti nem lenne probléma, ha 10mp-re is otthagynám, de nem, nem tennék ilyet! Az a 10mp elég is lenne arra, hogy megtörténjen a baj. Igen, az ördög nem alszik...Amikor nálunk fürdés van, előtte mindent odakészítek a fürdőbe, hogy még 1mp-re se kelljen kimenni. Tehát tuti nem hagynám egyedül semennyi időre. Még.
2012. márc. 4. 21:06
 19/22 anonim ***** válasza:
Én nem merem, ha a párom van vele és néha kiszalad kb 5 mp-re pl. egy zsebkendőért mindig rászólok, hogy ne hagyja ott. Nálunk kb. 1 hónapja fordult elő, hogy mindketten a kád mellett voltunk, beszélgettünk és a lányom állt már a kádban, mert készültünk kiszállni és valahogy elesett, megbotlott és előre hasra esett , bele a vízbe, gyorsan kikaptam ,de azért nyelt vízet, Nagyon megijedtünk, a párom is belátta végre, hogy tényleg nem lehet otthagyni. Ja 20 hónapos volt akkor.
2012. márc. 5. 14:18
 20/22 anonim ***** válasza:
Így igaz. Vagy ha elesik, beüti a fejét, megszédül, magához sem tér, és máris megvan a tragédia. Akármilyen kis vízbe is, ha arccal előre esik, nem éli túl.
2012. márc. 5. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!