Hány évesen hagytátok egyedül a gyereket fürdéskor?
úgy 15 hónapos kora óta ki-kimegyek.
viszont karos csaptelepünk van, és mindig körbetekerem egy régi textilpelussal, jól meg is csomózom, hogy még véletlenül se tudja megnyitni. az ajtót mindig nyitva hagyom, és fülelek persze, legtöbbször "beszélgetünk" is:) amíg ő fürdik, addig szoktam pl. felmosni, vagy kikészítem a pizsijét, a törölközőjét, a másnapi ruháját, megágyazok, kiviszem a szennyest, bepakolom a mosógépet, stb. de max 1-2 percenként ránézek még így is. és nem ér el flakonokat, a kádban csak játékok vannak.
megmondom őszintén meglepődtem :O
szerintem otthon egy dolgot kell felügyelni sokáig, az a fürdés. nagyon veszélyes és pont azt nem lhet hallani ha belecsúszik a vízbe és megijed ezért nem emeli ki a fejét.
annyi ilyen balesetről hallottam már, 2-3 évesekről, nagyon ode kell figyelni!
3 és fél éves, ott vagyok vele fürdés alatt. Kb 3 éves kora óta már ki merek ugrani a fürdőből fél percre, ha valamit be kell hozni, vagy telefon van, vagy bármi. De otthagyni végig, hogy egyedül fürödjön szerintem kb 5 évesen hagynám.
Én is meglepődtem. Azért egy kétéves simán hasra eshet úgy, hogy nem tud felkelni rögtön, ez még 5 cm vízben is veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!