Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány évesen hagytátok egyedül...

Hány évesen hagytátok egyedül a gyereket fürdéskor?

Figyelt kérdés
2011. szept. 15. 20:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs gyerekem, de emlékszem, hogy amikor először fürödtem, elsős voltam. Egyszerűen nem tudtam úgy hajat mosni, hogy ne menjen hab a szemembe.
2011. szept. 15. 21:02
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Kimenni a fürdőszobából? Mi két és fél évesen hagytuk magára kb 2 percre és belekakilt a vízbe.
2011. szept. 15. 21:10
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
:) utolsó ez cuki nagyon!Nekem 2éves a kisfiam,éppen csak annyira hagyom magára míg kifutok neki pl inniért vagy valamiért.De mindig rettegek ugyhogy ezt azért próbálom még mellőzni!
2011. szept. 15. 21:49
 4/14 anonim ***** válasza:
32%
2 éves lesz jövő héten, elég régóta magára hagyom, fél éve már biztos, míg elmegyek pisilni, vagy régebben, míg csináltam az esti tejét.
2011. szept. 15. 22:30
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
2 éves a fiam, még egyetlen percre sem hagytam magára fürdés közben és még jó ideig nem is fogom :) szerintem olyan 4 év körül lehet
2011. szept. 15. 23:42
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi egy hete kezdtük el. A fiam 2éves, és amikor fürdik az ajtó nyitva így mindig látom és hallom. Persze még így is többször rálesünk:-)
2011. szept. 16. 07:41
 7/14 anonim ***** válasza:
64%

úgy 15 hónapos kora óta ki-kimegyek.

viszont karos csaptelepünk van, és mindig körbetekerem egy régi textilpelussal, jól meg is csomózom, hogy még véletlenül se tudja megnyitni. az ajtót mindig nyitva hagyom, és fülelek persze, legtöbbször "beszélgetünk" is:) amíg ő fürdik, addig szoktam pl. felmosni, vagy kikészítem a pizsijét, a törölközőjét, a másnapi ruháját, megágyazok, kiviszem a szennyest, bepakolom a mosógépet, stb. de max 1-2 percenként ránézek még így is. és nem ér el flakonokat, a kádban csak játékok vannak.

2011. szept. 16. 09:55
 8/14 anonim ***** válasza:

megmondom őszintén meglepődtem :O

szerintem otthon egy dolgot kell felügyelni sokáig, az a fürdés. nagyon veszélyes és pont azt nem lhet hallani ha belecsúszik a vízbe és megijed ezért nem emeli ki a fejét.

annyi ilyen balesetről hallottam már, 2-3 évesekről, nagyon ode kell figyelni!

2011. szept. 16. 11:08
 9/14 anonim ***** válasza:
2011. szept. 16. 11:27
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

3 és fél éves, ott vagyok vele fürdés alatt. Kb 3 éves kora óta már ki merek ugrani a fürdőből fél percre, ha valamit be kell hozni, vagy telefon van, vagy bármi. De otthagyni végig, hogy egyedül fürödjön szerintem kb 5 évesen hagynám.

Én is meglepődtem. Azért egy kétéves simán hasra eshet úgy, hogy nem tud felkelni rögtön, ez még 5 cm vízben is veszélyes.

2011. szept. 16. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!