Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány évesen hagytátok egyedül...

Hány évesen hagytátok egyedül a gyereket fürdéskor?

Figyelt kérdés
2011. szept. 15. 20:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
3 éves lesz, még nem hagytam magára, max. pár másodperc, míg valamiért kiszaladok. nem is tervezem egyelőre, így is volt már párszor, hogy megcsúszott, Isten őrizz, hogy valami történjen. maximum fél óra a fürdés, játszik én közben vagy beszélgetek vele, vagy viszek egy újságot és átlapozom, de nem hagynám magára egyelőre.
2011. szept. 16. 14:54
 12/14 anonim ***** válasza:
62%

A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:30

Ez a hozzászóló vagyok, aki bizony ott meri hagyni a fiát a kádban. Csak azért merem ezt a galádságot elkövetni, mert én ismerem a fiamat. Nagyon nyugodt gyerek, sosem áll fel a kádban, hogy elcsússzon. Szépen ül mindig, és játszik, egyik pohárból a másikba öntögeti a vizet, vagy épp a hasára nyomkodja az üres tusfürdős flakonjából. Néha hasra fordul, akkor szokott pancsolni, de akkor sem lepi el a víz, ha hanyatt fekszik, akkor nem egészen a füléig ér a víz, érdekes lenne, ha bele tudna fulladni. De mondom, én azért merem otthagyni, mert ismerem, és megbízom benne.

2011. szept. 16. 19:15
 13/14 anonim ***** válasza:
Aha. Ez jó...
2011. szept. 16. 21:41
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy válaszoltatok. Köszönöm a linket is, kerestem, hogy van e már ilyen jellegű kérdés, de nem dobta ki a gép.

Az én lányom decemberben lesz 3 éves, eddig nem hagytam magára, és nem tudtam, hogy mikor kezdhetem.

2011. szept. 17. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!