2. szülinapra ki mit ad kisgyerekének, futóbringán kívül?
Futóbiciklit, de ezt már tudod:), festéket, gyurmát, hozzá való rajzpapírt és egy nagy kerti épített csúszdát, de ez nem lesz kész pont a szülinapjára, mert a hétvégén van a szülinap, de még nem mertünk ásni a kertben, hisz a héten még havazott:( majd kb. 2 hét múlva készül el. Úgy sem tudja, hogy azt miért kaja később, legalább több ideig tart majd az öröm:)
A trambulin jó ötlet, mert a lányom is imádja, de nincs hova tennünk télen és elég drága is.
( A csúszdát is örököltük)
az én fiam kiasztalt kapott kisszékkel, filctollakat, nyomda készletet, ezekhez papírokat, ja meg az elmaradhatatlan: egy kicsi járművet, ami most épp egy mentőautó volt
nagyiktól lego duplo készleteket kapott: egy autószállítót, meg állatóvodát
futóbringa nálunk szóba se került... :)
Köszönöm az ötleteket!
Azért írtam, hogy a futóbiciklin kívül, mert mostanában mindenhol ezt látom/olvasom, hogy mindenki azt vesz a 2 évesének! Én nem hiszem, hogy azt veszek, de még gondolkodok az ajin! Nekem is márciusi a babám :)
Írjatok még nyugodtan, és köszi!:)
Nekünk pl. még nincs mágneses rajztábla, így azt biztosan kap! Nézegettem már a Play-Doh gyurmákat is...
De a Cora újságban most láttam kis műanyag talicskát, kül. kinti játékokat. Ilyesmikben gondolkodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!