Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan anyuka, aki...

Van itt olyan anyuka, aki Aloe Verás termékek közül, Berry nektárt ad 2év körüli kisgyerekének?

Figyelt kérdés
Kislányom 2éves.Rendeltem neki Berry nektárt.Naponta mennyit adhatok neki belőle?Innivalóba is bele lehet keverni?
2009. dec. 29. 23:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia. Én ugyanezt adom 15 hós fiamnak. Nagyon szereti! Valahol olvastam, hogy 2-3 teás kanállal kell kapniuk betegség megelőzésre. Én 2 kis kanállal adok neki. Szerintem nyugodtan bele lehet rakni az innivalójába is, ha másképpen nem megy majd.
2009. dec. 30. 12:49
 2/4 anonim ***** válasza:
2 éves koruk óta szedik a fiúk, ők napi fél decit kapnak. Ez emelt adag, a maximum, amit érdemes. Nagyon betegesek voltak és azért. Hosszú távon tényleg használ. Bármilyen innivalóba bele lehet keverni, a teától a gyümölcsléig, a lényeg, hogy megigya. Nekünk nem isszák meg, így a panadol lázcsillapító adagolójába szoktam felszívni és bepumpálni a szájukba, és utána megkaphatják a kedvenc italukat ízelűzőnek.
2009. dec. 30. 20:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem okoz hasmenést? Én mintha ezt olvastam volna róla, és nem mertem adni. Ezek szerint hülyeség?
2011. márc. 28. 22:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem okoz hasmenést. Napi fél deci, a legjobb, ha reggel éhgyomorra issza meg. Beleteheted italba is, de az a legjobb, ha magában issza meg. Lányaim imádják.
2011. márc. 29. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!