Minden gyereknél van miért korszak? Annál is aki késön beszél, és mindent tud, és ért?
Figyelt kérdés
arra gondolok,h a fiam már elmult 2 éves januárba,de még nem beszél,de mindent tud és mutat,ha fog beszélni lesz még olyan,hogy fogja kérdezgetni miez,miért van,stb?2012. márc. 1. 14:04
1/5 anonim válasza:
Biztosan lesz miért korszak.Nem lehetsz olyan szerencsés, hogy ezt megússzad. Egyébkén a fiúk általában később beszélnek mint a lányok.
2/5 anonim válasza:
Ez is az értelmi fejlődés egy állomása a mi ez korszak után. Én is ezt várom a fiamnál.
3/5 anonim válasza:
perzse hogy van. amúgy mit értesz az alatt hogy mindent tud? egy 2 éves? azért ne túlozzunk. simán lesz miért korszaka. az enyém is nagyon okos volt már 2 évesen is, de amikor elkezdett beszélni, szinte egyből jött a miértezés is. (kb. 2,5 éves korától állandóan miért miért miért....most 3 éves és 2 hónapos, de még mindig miért miért miért van. rengeteg. amúgy ő lány.
4/5 anonim válasza:
na pont ezen szoktam nevetni. hogy anyuka állítja, az ő 2 évese ugyan beszélni nem tud, de mindent ért, tud :) aztán majd 2,5 éves korban jön a miért és kiderül, hogy a gyerkőc közel se tud mindent. de hogy is tudhatna? :)
2 évesen a fiam nem beszélt. marha sok mindent tudott. aztán most mindenre megkérdezi, hogy mi ez? miért? stb. :) mert ugyan magát a szót lehet milliószor hallotta, de nem tudta, hogy is van vagy hogyan működik vagy miért világít a lámpa? mert már 10 hónaposan is tuudta, hogy az a lámpa, na de nem ennyi érdeklőt hanem minden :)
5/5 anonim válasza:
Én úgy tudom 3 éves kor körül van miért korszak.A lányom most lesz három és még csak egy párszor kérdezte:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!