Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány etetőszék legyen 2...

Hány etetőszék legyen 2 gyereknél 26 hó korkülönbséggel?

Figyelt kérdés
A fiam 2,5 éves, normálisan csak etetőszékben tud enni, az asztalnál mindig felugrál. Viszont hamarosan kishúgának (aki most 4 hós) szüksége lesz az etetőszékre. Milyen megoldások jönnek szóba?
2012. febr. 22. 15:18
 1/10 anonim ***** válasza:

Ideje megtanulni asztalnál enni ennyi. Egy 2,5 évest már tudni kell fegyelmezni. az én fiam 3 éves, oké ő nem szerette az etetőszéket. Amint elérte az asztalt, olyan 2 éves korától asztalnál eszik. De 2,5 évesen már simán elküldtem az asztaltól ha nem ült meg rendesen.

szerintem fölösleges venned másikat. Átmenetileg esetleg hordozóban tudod etetni a picit.

2012. febr. 22. 15:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Nálunk 18 hónap a korkülönbség, nem vettünk ezért még egy etetőszéket. A kicsi ült az etetőszékben, a nagynak pedig vettünk egy tesco gazdaságos autósülést (ülésmagasítót), ezt raktuk a székre. Így ha nagyon akart, le tudott jönni, de alapvetően nagyon élvezte/élvezi, hogy ő is a nagy asztalnál ül.
2012. febr. 22. 15:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekünk az egyik széken van egy ülésmagasító, azon ül a nagy. Meg szerintem praktikus az a ülésmagasítós etetőszék, amit be lehet kötni.
2012. febr. 22. 15:29
 4/10 A kérdező kommentje:
Szia! Kb.mennyibe kerül a legolcsóbb ülésmagasító? A tescos gondolom nem túl drága.
2012. febr. 22. 15:30
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem túl nagy egy átlagos konyhaszékre egy autós ülésmagasító?
2012. febr. 22. 15:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Pont ma dobtak be Tesco-s újságot. A csilli-villi Disney ülésmagasító 3890,-. Ennél azért szokott olcsóbb is lenni. Igaz, nincs rajta Micimackó meg hercegnők, de a célnak tökéletesen megfelel.
2012. febr. 22. 15:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem a normál székről túl magasan van az asztal. Mi vettünk a két és fél évesnek egy ilyet:

[link]

[link]

[link]

Egyedül bemászik, nem lóg a lába (ami ortopédiai szempontból nem mindegy). Nem mondom, hogy meg se moccan és nem idétlenkedik, de sajtkukac fajta. Ha éhes, akkor ül sé eszik gyönyörűen:)

2012. febr. 22. 15:37
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekunk is ulesmagasito van es ezzel pont feleri az asztalt. Mi kulfodon elunk es a markaja fisher price. Atszamitva kb. 4200Ft volt.

[link]

2012. febr. 22. 15:59
 9/10 anonim ***** válasza:
mi valami gagyit vettünk erre a célra jó. olyan a mienk, aminek van füle, a férjem odakötötte ne essen le vele a gyerek. így pont jó a magasság. nekünk bevált.
2012. febr. 22. 16:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Két év a korkülönbség, a nagyobbom fa etetőszékben ül a mai napig - 3 és fél éves - tulajdonképpen az asztalnál eszik, csak magasabb a szék, lábtartója van, kényelmes neki. Most már a kicsi is ugyanolyat használ - ő másfél éves - mert volt nekik egy L.Rossi is, azt kaptuk, de már nem szívesen evett benne a kicsi sem, jobban tetszik neki az asztalnál, mint a tesója. Sevész, jön a harmadik babó, kell a szék, mert a nagyok sem fogják még egy ideig felérni az étkezőasztalt normál székről.
2012. febr. 22. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!