3 éves gyereknél milyen dolog az, hogy simogatja idegen nők cicijét?
Ez most komoly???
"és a nők piszkálják a gyerek kukiját,hogy álljon fel"
Ha igen akkor be kell fejezni az ott alvós láthatásokat találkozzatok nálad ezt borzalmas apuka is jó nőkkel áll össze!!!!!!!!!
na ez durva!!!!!!!!!!
láthatás megtilátsa ne haragudj elsö ilyen eset után kiherélem a volt páromat és többé nme láthatja a gyereket. Te miért türöd??
Vagy kamu kérés? mert ha az akkor szánalmas
szerinted ilyennel szórakozok a 3 éves gyerek mellett? mert perverz vagyok...
Marhára nem kamu kérdés,de bírói végzés van a láthatásról,ezt önhatalmúlag nem másíthatom meg.pont ezért kérdeztem,hova fordulhatok segítségért.A gyámhivatalba bemennék,de félek,h letagadja,és majd neki hisznek...
Mindenkinek köszönöm a válaszokat.Aki azt írja,kamu,azt most inkább szóra sem méltatom,cseréljünk...
Mindenkinek igaza van.Szívem szerint én sem adnám oda a gyereket,de önhatalmúlag sajnos nem tehetem meg.Félreértés ne essék,én nem akarnám az apjától elszakítani,mert szereti a gyerek,de azért ilyen dolgokat mégse engedhetek.És sajnos ők sokan vannak,az egész család olyan ártatlan képpel hazudik,hogy nagyon félek tőle,hogy nem hisznek nekem.Pedig a 3 éves nem hazudik.Azt se tudja még,mi az a hazugság,hogyan találna ki ilyen dolgokat.Addig piszkálja a kukiját,míg feláll,jön,és mondja: nézd,anya!a ... mutatta,hogy így kell felturkálni! Azért van jobb szórakozásom is,mint hogy ilyen sztorikat kitaláljak,csak van erre szakember,aki ért a gyerekek nyelvén? nem?Mindenesetre megpróbálom a gyámhatóságot első körben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!