Hogyan szoktassam rá 2 és fél éves fiamat a billire?
Nekem dec-be volt 2 éves a kisfiam,de már régóta pisil,kakil a bilibe,de még a Wc-re is ráül szűkítővel.
Zenélős autós bilink van,amit imád!
Vegyetek ti is hidd el beválik s örömmel fog pisilni,kakilni.
1200 ft körül mozog egy ilyen bili.
4 gyerkőc anyukája
Én a Savoya Parkba vettem egy bababoltba,de az mostanába bezárt.
Viszont Elefáni bababoltba is láttam a YI.kerületben a Bocskai úzon.Különböző állatfigurásokat is.Még 2000 ft sincs.
Szia!
Szerintem ne erőltess semmit! Ha nem megy, felejtsd el az egészet, mintha nem is lenne bili a világon... Én is furcsálltam ezt a tanácsot, és ki voltam borulva tavaly, hogy az én fiam se fog leszokni a pelusról soha, és mi lesz az ovival. Aztán tavaly júniusban (3 hónappal a 3. szülinapja előtt) teljesen MAGÁTÓL közölte, hogy ne adjak rá pelust, csak kisgatyót. (Ihletet kapott, mert az erkélyen lubickolt kisgatyóba). Aznap a játszótéren 3x bepisilt. Másnap már szólt ha pisilni kell, ment a wc-re (lépcsős szűkítővel, a bilitől sikítófrászt kapott mindig). 1 héttel később mentünk Balcsira, ott már teljesen szobatiszta volt!!!! 1 hónap múlva már éjszakára se adtam pelust.
A szomszédunknak elmeséltem ezt, nem hitte el. A kislánya 2 évesen és pár hónaposan pontosan ugyanezt eljátszotta. Teljesen MAGÁTÓL 2 nap alatt leszokott a pelusról.
Ja, azt kifelejtettem, hogy a kaki dolog csak két héttel később oldódott meg, mint a pisilés, de az is tök magától persze.
Bocsi a hosszú válaszért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!