Fiam 18hónapos kora óta szobatiszta nappal hogyan szoktassam éjszakai tisztaságra? Már 3éves lesz köv. Hónapban!
Nem biztos, hogy a száraz pelussal ébredés mérvadó lehet. Pl. az én fiam mindig reggel eresztette tele a pelust. Ő 20 hónaposan lett nappalra, és 23 hónaposan éjjelre is szobatiszta úgy, hogy nem volt soha reggelre száraz pelusa. Egyik este, mikor már egy órát kergettem a pelussal a lakásban, hogy rá tudjam adni, és ő üvöltött és rugdosott, akkor úgy döntöttem, hogy jó, kipróbáljuk nélküle. Azóta pelus nélkül alszik. Ennek fél éve, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor volt baleset, akkor is csak betegség miatt.
Próbáld meg vele megbeszélni, hogy ő már nagyfiú, neki már nincs szüksége a pelusra, mert az a babáknak való. Este lefekvés előtt 1-2 órával már ne kapjon inni, és pisiljen lefekvés előtt. Vegyél vízhatlan lepedőt, biztos ami biztos alapon. Aztán jöhet a próba. Ha mégis bepisil, akkor sincs semmi probléma, öltöztesd át és kész. Ha meg ő kéri még a pelust, akkor nincs mit tenni, meg kell várni, hogy magától szokjon le.
Grat...
Enyém 28 hónapos, csak a kaki megy bilibe, pisi pelusba.
Családban van 40 hónapos kisgyerek, teljesen pelenkás...
Bocs, hogy én sem a kérdésre válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!