Hogyan szoktassam át az új ágyába?
Nekünk alig várta már 1,5 évesen, hogy kikerüljön a rácsos ágyból szóval nem kellett szoktatni.
De ha előre felmagasztalod neki az új felnőttes ágyat akkor pláne nem kell.
Már ideje volt amúgy elhagyni a rácsos ágyat. Nekünk utána sokkal jobban aludt.
3 napja a szeme láttára szétszedtük a kiságyat és összeraktuk az újat....nagyon élvezi :)
De az enyém még mindig kell(mióta megszületett)tehát nekünk ez nem zavart ebbe bele ....20 hónapos
Köszi a válaszokat!
Sajnos (vagy hála az égnek?) nagyon ragaszkodik a megszokott dolgaihoz.Nyáron mikor vihar volt felébredt az égzörgésre:magam mellé vettem a nagyágyba-pár perc múlva visszakérte magát az ágyába.
Ma mikor kimentünk a garázsba (ott az új ágy igaz még nincs összerakva) mutatta mosolyogva,hogy ott az új "tetti"-je.Remélem nem lesz gond...
Fiam 22 hósan visított a rácsos ágy ellen,megkapta az új nagyfiús ágyát és szuper ott tentézni!!!
Szerintem a szétszedést nem is fontos vele,de az új összerakását közösen csináljátok és mondogasd neki mennyire szuper,h már nagyfiús ágya van,meg kaphat bele egy alvósállatkát,vagy párnát,vagy vmit.Nem lesz gond,ne aggódj!!!Leeséstől se félj,ha pörög éjjel és megérzi,h van ott vmi nem fog leesni,elég nagy ő már ehhez!Ha meg mégis lehet fel se ébred!Én fiam is aludt kanapén míg meg nem jött az új ágya,egy széket tettem od,h le ne essen,de volt,h arra ébredtem,h nyöszmörög és alig találtam hola gyerekem,hát a szék altt volt a földön,csak nem találta a rongyiját,de igazából fel se ébredt :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!