Mi a véleményetek a kisgyerek-kisállat (kutya, macska) barátságról?
Ez is egy olyan kérdés, aminél tök mindegy, mit írok, le leszek pontozva. :) De mindegy, vállalom a véleményem.
Cicánk van, nagyon szereti a fiam. A cica már nem annyira, de hát ő macska, magán kívül senkit nem szeret. :D De hagyja magát. Én örülök, hogy van kisállat a közelében.
Unokaöcsémnél nincs állat, és úgy állnak hozzá, hogy soha nem is lesz, féltik is az állatoktól a gyereket. Ezzel azt érték el, hogy még egy rokon csöpp kis yorkijától is retteg a kisfiú. Az valóban tényleg jó, ha hamar megtanulja, hogy nem szabad minden állathoz odamenni, de ez már szerintem a ló túloldala.
szerintem az a legrosszabb döntés,ha teljesen eltiltjuk a gyereket az állatoktól,amikor aztán majd nagyobb lesz a gyerek és oviba jár vagy iskolába, megnézhetjük,hogy milyen betoji lesz!
nekem kutyám van,kistesü,nem bánt senkit,mert úgy neveltem,hogy a gyerekekkel is engedelmes legyen,most tervezzük a babát és soha nem fogom eltiltani a gyerekemet a kutyától,az lenne a legrosszabb dolog!
sokszor találkozunk olyan kisgyerekkel,aki ha meglátja a kutyámat átmegy az út túloldalára ,mert a szülei minden állattól tiltották..ez lett az eredménye!
a másik esetnél meg az anyuka jött a kislányával velem szemben a járdán,amint a kislány meglátta a pórázon vezetett kutyámat,egyből anyjához húzodott és szinte görcsösen akarta ,hogy felvegye az anyja! amikor mondtam nekik,h a kutyám nem is foglalkozik a kislánnyal ,nem lesz semmi baj.elmegyünk mellettük és ennyi! anyuka meg mondta,h vegyem fel a kutyámat,mert biztosan meg fogja harapni és,hogy miért nem teszek rá szájkosarat!!!
a kutyám 8 kiló és ha akarna sem tudna bántani senkit!!!
ennyit arról,h a szülök ,mennyire is ostobák tudnak lenni....
lehet lepontozni....
Gusztustalan, ha lakásban kutya-macska van. Szeretem az állatot, de csak kint a kertben. Ha megnyalná az arcomat vagy befeküdne mellém az ágyba, el is hánynám magamat.
Na tuti lepontoznak a nagy állatbarátok, de nem érdekel.
Egyébként nem érdekel, hogy másnál állat van, az én lakásomban ne legyen, ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!