Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lányom nyáron lesz 3 éves, de...

Lányom nyáron lesz 3 éves, de még mindig nem tud tisztán enni. Szeptemberben menne oviba. Hogy tudom megtanítani Neki a tisztán evést? Nagyon durván le tudja enni magát!

Figyelt kérdés
Az oviba nem vihetünk előkét... Az ovisok közül mindenkinek tiszta marad a ruhája- a nagyobb lányomért amikor megyünk,akkor látom.
2012. febr. 22. 14:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Együtt szoktunk enni,látja,hogy ki hogy eszik,rossz példát nem lát! Nem szoktam össze hasonlítani a lányokat egymás előtt,de a naggyal nem volt ilyen,az Ő ruhái 1 éves korában már nem igényeltek "védelmet"... Ezért nem tudom,hogy is lehetne rávezetni a 2,5 éves gyermeket a helyes étkezésre.
2012. febr. 23. 11:10
 12/12 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy elmondod neki evés közben és közben mutatod is neki.

Előbb-utóbb megtanulja.

2012. febr. 23. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!