Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan tudnám megtanitani rá?

Hogyan tudnám megtanitani rá?

Figyelt kérdés
Másfél éves kislányom ugy alszik el hogy mellém fekszik a mi ágyunkra és ott alszik el majd beteszem az ő ágyába és alszik egész éjjel de arra nem hajlandó hogy a sajátjában aludjon el. mit és hogyan tegyek hogy elérjem nála hogy egyedül aludjon el?
2012. jan. 31. 20:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ha ez nektek nem túl megterhelö és nem túl idegesítö akkor hagyad.

èn abszolút szülöi ágy ellenes vagyok de ebben az esetben majd ha rendes kiságya lesz tuti elnövi ezt.

Amúgy amit tehetné, hogy este az ágyába teszed le és nem veszed ki akkor sem ha akármi lesz. Síni egyedül nem lehet hagyni, de párpercre kimész párpercre vissza a módszer.

De mivel átlaussza az éjszakát, elalszik az ágyatokba egyedül és utánna is hajlandó tovább aludni akkor ezt nem bilygatnám meg. még fél év és kap rendes ágyat akkor jön már lassan az esti olvasásos idöszak és akkortól ott fog elaludni.

talán amikor megkapja az elsö rendes ágyát, vagy átalakítjátok a rácsosat akkor egyszerüen ráfogni hogy ez olyan mint anyáéké és inentöl nincs többet anya ágyában alvás, nagylányok nagyágyban alszanak.

Ekkor ne engedj neki, még ha nehezebben is megy neki akkor sem.

De addig nem bolygatnám ezt meg.

2012. jan. 31. 20:54
 2/5 anonim válasza:

Feküdj te az ő ágyába :)

Nem mondta, hogy miért szeret a te ágyadban aludni?

Ha nem mondta, akkor vagy ennyire szeret (ami jó!), vagy ennyire fél (a sötéttől). Célszerű ennek megoldásaként egy éjjeli lámpát beszereltetni a szobájába. Amikor lefekteted az ágyába, akkor felkapcsolod éjjel az ágyikója mellett a lámpát, így annyira nincs sötét. Vagy vehetsz neki egy hatalmas játékmackót (a méret itt most tényleg lényeg!), és mondd meg neki, hogy ő vele lesz reggelig, vigyáz rá...

...vagy... ha szó sincs ilyetén problematikáról, akkor szimplán fektesd az ágyába, mesélj neki, hallgattass vele zenét, énekelj neki, míg el nem alszik, aztán lábujj hegyen, lélegzetedet visszatartva osonj ki a szobából.

2012. jan. 31. 20:55
 3/5 anonim ***** válasza:
én úgy csináltam hogy mondtam neki hogy feküdjön az ágyába és én ott ülök mellette mondtam halkan egy mesét ha érdekelte valamit amit én találtam ki furfangost kacagtatót rövidet és lassan ő kérte hogy menjünk
2012. jan. 31. 20:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Feküdj, ülj le az őágya mellé, esetleg feküdj mellé amíg el nem alszik.

Egyébként miért gond, hogy nálatok alszik el?

2012. jan. 31. 21:13
 5/5 anonim válasza:
Utolsó, szerintem az a gondja, hogy fél, hogy összenyomja vagy lelöki az ágyról :) :)
2012. jan. 31. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!