Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy tudnám 2,5 éves kislányom...

Hogy tudnám 2,5 éves kislányomat megtanítani, hogy rágja meg jól az ételt?

Figyelt kérdés
Kicsit furcsán hangozhat, de mindig csak azt látom, hogy szinte alig kapta be a falatot, már tátja is száját. Már ott tartunk, hogy valamelyik este hányt is (nem tudom, hogy ettől-e), de szinte ugyanúgy jött vissza a kaja, ahogy volt (egybe uborka, egybe kenyér, stb.). Hiába mondom, hogy rágjon, mint a kisegér, akkor rág, de a következő falatot már megint egyben nyeli le. Én rontottam el valamit? Mit tehetnék?
2011. márc. 25. 08:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Te eteted vagy egyedül eszik?
2011. márc. 25. 09:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Mostmár főleg egyedül eszik, de van még, hogy én adom a szájába az ételt. Miért?
2011. márc. 25. 11:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy túl mohó. Azért kérdeztem, hogy te eteted-e, mert akkor esetleg túl gyors lehet a tempó.. Vagy talán ezt szokta meg? Együtt esztek? Musad meg neki, hogy te is megrágod az ételt (kicsit rá is játszhatsz). Ők még utánzással tanulnak legtöbbet! Egyetek együtt, lássa a ti példátokat is.
2011. márc. 25. 11:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, együtt eszünk, de valóban, én sem mindig rágom meg jól. Ezentúl jobban odafigyelek.
2011. márc. 25. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!