Kislányomat meddig pelenkázhatja az apukája? És a kislányom meddig láthatja apát fürdeni?
meddig pelenkázhatja?Inkább nem akarja pelusozni, és ez jó kifogás.
A gyerekek olyan 5 éves korig tuti nem érdekli, hogy mesztelenek, sőt általában szeretik is.
Sőt, szeretnek is mesztelenek lenni. A lányom 3 éves, és szoktak Apával együtt fürdeni. Még egyáltalán nem zavarja egyikőjüket sem. Apának kukija van, mint öcsinek.. Ennyi. Anyának punija, mint nekem.
Szia!
Nagyobbik lányom már nem pelenkás (2,5 éves), de ha apa itthon van, mindig neki kell popsit törölni WC-zés után, nagy dolog után is. Ez a férjemet nem zavarja. (bár valamelyik nap olyan büdit sikerült termelnie a lányomnak, hogy apa fél óráig köhögött utána.:))
Kisebbik lányunk 13 hónapos,őt is bepelenkázza, ha arról van szó.Nagy dolog után is.
Férjem alsónadrágot vált előttük (nem szaladgál fél óráig mezítelenül), nem vettem észre, hogy ez zavarná őt. A lányokat meg természetesen nem érdekli a dolog.
Ha apa szégyellős, akkor nincs további kérdés:) Akkor ne pelenkázza és ne öltözzön előtte. Ha együtt akarnak pancsizni néha néha akkor max. húzzon fürdőgatyát.
Szóval erőltetni semmiképp se kell, ezer más módja van az apa-lánya közötti jó kapcsolat és intimitás létrehozásának még az együtt fürdésen kívül:)
Egyébként nekem is 2.5 éves a lányom 1 éve csacsog-beszél vágja az összefüggéseket, és néha megállapítja hogy apának kukija van neki meg nunija de ennyi amennyit a kérdéssel foglalkozik. A férjem simán pelenkázta még 2 évesen is (azóta szobatiszta de ha törölni kell neki vagy fürdetni bármi azt se tartja cikinek ő ilyen laza típus valahogy) meghát már gyakorolt a fiunkon szóval minden spontánul jön.
Sztem nem normális h egy ffi szégyenlős a saját gyereke elött aki csak ennyi idős.
Most akkor én se pelenkázzam a kisfiamat ennyi erővel?Inkább itt apuka nem arakja pelenkázni a gyereket,az lehet a gond.
Nálunk nem vagyunk szégyenlősek egymás elött,és a gyereket se neveljük erre tudat alatt igy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!