Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányomat meddig pelenkázhat...

Kislányomat meddig pelenkázhatja az apukája? És a kislányom meddig láthatja apát fürdeni?

Figyelt kérdés
Kislányom 16hónapos de úgy veszem észre az apukáján h nem szívesen pelenkázza már a lányát és ő is szégyenlős lett előtte. Nálatok ez hogy volt?
2011. nov. 7. 06:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ez elég gáz. Bár a férjed lesz a kislányod mintája mint férj és apa, de azért az ő kapcsolatuk gyerek-szülő irányban kellene hogy billenjen. A férjeddel nem stimmel valami, már bocs a megfogalmazásért, lehet, hogy ő is valami rossz mintát követ. Vagy én vagyok túl liberális ebben :)
2011. nov. 7. 09:17
 12/15 anonim ***** válasza:

jak ugyan már... apuka kicsit szemérmesebb, oké h nem megszokott ponnt egy szülőnél a pici babája felé de ilyet irni h apukával nem stimmel valami azért túlzás. ő ezt 'hozta' magával a saját gyermek korábol. gondolom...

ha nem akar pelenkázni akkor tényleg csak akkor pelenkázzon ha anya nincs kéznél ( én párom kb ha 10-szer pelenkázott...) közös fürcsit meg váltsa fel a pancsolás mikor csak játszadoznak a kádba mind ketten alsógatya/bugyika aztán ha kijátszottáj magukat jöhet ancika és a fürdetés.

2011. nov. 7. 09:39
 13/15 anonim ***** válasza:

Nálunk nincs szégyenlősség. Lányunk 3,5 éves. Fürdenek apával. Apa bemegy meztelenül a szobába afürdőből öltözni stb. Ha nem vagyok otthon, akkor megfürdeti értem úgy, hogy megmossa a nuniját is, ha én is otthon vagyok, akkor szól, hogy én mossam meg inkább, de nem a szégyenlőség miatt, hanem azért, hogy én rendesebben meg tudom mosni, hiszen nekem is olyan van. :). Együtt fürdés nem nagyon van, de csak azért mert kicsi kádunk és apának sérve van, tehát nem sokat ül a kádban, inkább elfekszik, az meg ugye kényelmetlen, de simán bemegy pisilni meg ilyenek. Ilyen esetben volt egy jó sztorint, amikor a lányom nézte-nézte, hogy hogyan pisil az apja és nagyon-nagy sóhaj után ez mondta: Bárcsak nekem is lenne fütyülőm! (Ő így hívta akkor még kb egy éve)

Annyira nevettünk rajta.

Ja, és én az apukámmal kb. 6 éves koromig fürödtem együtt, hárman egy kádban apu, öcsi, én, aztán még az öcsémmel egy-két évig fürödtünk együtt.

2011. nov. 7. 09:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Apukája tekintse úgy a kislány "berendezését" mint bármely más testrészét. Letörli, és kész. Nincs ezen mit variálni. Ha a kislány jelzi, hogy kicsi már a hely, ha apa is a kádban van, akkor már nem akarja, hogy együtt fürödjenek.
2011. nov. 9. 16:04
 15/15 aniko888010 válasza:

az én lányom 2 éves,és mi is szoktunk együtt fürdeni,általában mi ketten, de van hogy apa is bejön a kádba (gatyában),aztán törülközésnél a lányom észre veszi, hogy mi van ott, egyszer azt mondta hogy az ott csiga, azóta apának csigája van.és ennyi

nálunk a pelust én cserélem, pici babként apa is,mostanában csak akkor ha nem vagyok elérhető,és sürgős a peluscsere.

2012. febr. 4. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!