Éjjel is itassam 3,5 éves lányomat, aki délután óta mindent kihányt?
Délután 4 óta hány szegénykém, még a víz sem marad meg benne. Este fél 8 fele látszott úgy, hogy végre nem kell neki 10-15 percenként hányni, így elkezdtem kortyonként itatni, de amint elaludt, kb. 5 perc után felébredve az a néhány korty is kijött.
Próbáljam meg itatni vagy elég ha reggel kezdem, addig is pihen a gyomra.
Nincs hasmenése szerencsére, egyelőre.
Valahol azt olvastam, hogy elég ha 6 óra múlva kezdem el az itatást és akkor még nem szárad ki, főleg, h nincs hasmenése.
Szerintetek?
Mi is örülünk. :)
Már reggelizett is...két ásítás között. Asszem jót fog aludni délután.
A tévhitekkel ellentétben a víz magában szinte mindig kijön gyerekből-felnőttből egyarátn ilyen hányásos betegségek alatt.
Legjobb ha rostos gyümölcslét adsz neki ilyenkor (ne sokaty egyszerre,1-1 korty) ÉS hozzá pár szem kekszet.
Belőlem pl multkor 1 napig folyamatosan kijött a víz,enni nem mertem,mert azt hittem még jobban meghányat ,és az ügyeleten mondták,hogy kajával együtt valószinübb,hogy nem jön ki a folyadék,igy is lett.
jaj de jó hogy rendben van a picurka !!!
első válaszoló voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!