Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Éjjel is itassam 3,5 éves...

Éjjel is itassam 3,5 éves lányomat, aki délután óta mindent kihányt?

Figyelt kérdés

Délután 4 óta hány szegénykém, még a víz sem marad meg benne. Este fél 8 fele látszott úgy, hogy végre nem kell neki 10-15 percenként hányni, így elkezdtem kortyonként itatni, de amint elaludt, kb. 5 perc után felébredve az a néhány korty is kijött.

Próbáljam meg itatni vagy elég ha reggel kezdem, addig is pihen a gyomra.

Nincs hasmenése szerencsére, egyelőre.

Valahol azt olvastam, hogy elég ha 6 óra múlva kezdem el az itatást és akkor még nem szárad ki, főleg, h nincs hasmenése.

Szerintetek?

2012. febr. 18. 22:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Örülök neki,hogy jól van:)Nektek is akkor az az egy napos vírus lehetett.A kisfiamnak is volt ilyen.Reggel fél 6-3/4 7-ig hányt 10-15 percenként,a vizet is mindent.Reggel 8-ra tudtam orvoshoz vinni és ott is itattuk lassan vele a vizet, és mondta az orvos,hogy ha nem hányja ki,akkor nem ad injekciót.Nem hányta ki.Dedalonette (nem tudom hogy kell jól írni) kúpot kapott.De mondta is az orvos,hogy az is szerencse volt,hogy nem tudtam egyből elvinni hozzá,így hamarabb kitisztult belőle a vírus.Fél 2-kor délután magától elvette a ropit és ette.:)E.
2012. febr. 19. 08:11
 12/14 A kérdező kommentje:

Mi is örülünk. :)

Már reggelizett is...két ásítás között. Asszem jót fog aludni délután.

2012. febr. 19. 09:56
 13/14 anonim ***** válasza:

A tévhitekkel ellentétben a víz magában szinte mindig kijön gyerekből-felnőttből egyarátn ilyen hányásos betegségek alatt.

Legjobb ha rostos gyümölcslét adsz neki ilyenkor (ne sokaty egyszerre,1-1 korty) ÉS hozzá pár szem kekszet.

Belőlem pl multkor 1 napig folyamatosan kijött a víz,enni nem mertem,mert azt hittem még jobban meghányat ,és az ügyeleten mondták,hogy kajával együtt valószinübb,hogy nem jön ki a folyadék,igy is lett.

2012. febr. 19. 12:16
 14/14 anonim ***** válasza:

jaj de jó hogy rendben van a picurka !!!

első válaszoló voltam :)

2012. febr. 19. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!