Mit tegyek? A 17 éves lányomat felvették, délután 14. 00-18. 00 óráig, iskola után dolgozni?
Szerintem adj neki egy esélyt! Ha rosszabb jegyeket hoz, mint eddig, akkor vége a melónak. Én annyira örülnék, ha az én lányom elmenne dolgozni. (még nem aktuális, csak 2 éves) Mostanában annyira sok, céltalan fiatalt látok a rokonságban, semmmi tervük a jövővel kapcsolatban. ha akar, tud majd tanulni így is munka mellett. Hány ember végezi el az egyetemeket napi 8 óra munka mellett...
Nagyon büszke lennék rá a helyedben!
Én a gimiben igazolt vívó voltam, és minden nap 8 után értem haza, szinte minden hétvégén versenyekre jártünk. Tanultam buszon, vonaton, hajnalban. Nem adtam volna fel a sportot a tanulás miatt. Leérettségiztem, lediplomáztam. Aki akar, az tud tanulni sport/munka mellett.
Nehogy már azt mondjátok, hogy aki csak a tanulással foglalkozik, az egész héten otthon ül, és nem a barátaival lóg. Ha akar, meg tud tanulni előre hétvégén egy csomót.
Nem fog az semmire vezetni,ha most megtiltod neki,vagy bármi!
Ha a suli rovására megy,akkor a diákmunka pénzéből összetudja kaparni az októberi érettségire a pénzt;)
És lehet,hogy később is tud érettségizni,ahogy sokan teszik..munkát is kapott,nem kell aggódnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!