Mit csináljon egy kamazsgyerek délután?
Ha játszol valamilyen hangszeren, akkor gyakorolj. Olvasd el valamelyik kötelezőt, ilyenkor a legjobb, mert közben nem az jár a fejedben, hogy de jó lenne ezt vagy azt csinálni, mert úgysincs más dolgod. Csináld meg az eddig halogatott dolgokat (pl. lyukas zoknik megvarrása, vagy a nyári ruhák elpakolása, én ezeket fogom most csinálni).
Kezdj el agyalni a karácsonyi ajándékokon, ha sikerül egy-két jó ötletet találnod most, akkor a szünetben el is készítheted őket. Ehhez a neten érdemes nézelődni ötletek után. Esetleg látogasd meg a nagymamád, ha nem lakik túl messze. Vagy bármilyen rokont, ismerőst, akit már amúgy is terveztél. Vagy nézz körül, milyen programok vannak a városodban, amire elmehetnél akár egyedül.
Ez jó, csakhogy ezt mi honnan tudjuk? :) Nekem örömöt okoz, ha zongorázom, ezért azt csinálom. De lehet, hogy te életedben nem ültél még zongoránál.
Neked kell megtalálnod, mi okoz számodra örömöt, és aztán azt csinálni. Mondjuk fura, hogy elsőre a plázázás jutott eszedbe.
amúgy a karácsonyi ajándékokkal mi a gond? Kevés jobb érzés van, mint valakinek ajándékot csinálni :)
Hol laksz? Ha Budapest környékén, én szívesen elmegyek veled valahová. :)
Szerintem ha unatkozol, akkor menj ki sétálni egyet, ha van, vidd a kutyádat is! Ha vannak, akkor foglalkozz az állataiddal, keféld ki a szörüket, etesd meg öket, ha halad, teknõsõd van, tisztítsd ki az akváriumot. Olvass, ha szoktál járni könyvtárba, menj el, és nézelõdj, ha nem, akkor iratkozz be! Írj naplót, szépítkezz, tervezd meg a jövõd, tanulj meg varrni, kötni, tervezd el, kinek mit adsz karácsonyra, csinálj valakinek adventi naptárt! :)) 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!