Mit csináljon egy kamazsgyerek délután?
Bárcsak nekem lenne ennyi időm...
Ki kell még dolgoznom 20 tételt, ráadásul meg is kell még tanulnom őket... Decemberre.
16/L
menj el egyedül a parkba
menj egyedül sütizni
vagy menj el vásárolgatni
netezgess
rajzolgasd le magad a szerelmeddel csókolózni kézen fogva sétálni
találd ki hova írod fel legközelebb a nevét
sims-ezz
tv
fb
állatmenhelyre kutyust sétáltatni! .........
vagy találd fel magad
rtalálj ki új recepteket
takarísd k ia szobád
menj el bébiszitterkedni!
Én vagyok a lány, akinek írtál privit. :) Bocsi, hogy nem válaszoltam, sokat tanultam, de holnap írok neked! :D
Az egyik válaszoló példáját követve én is leírom õszi szüneti terveimet:
-tanulás:az elsõ napokban megpróbálok a szünet utáni napok házijait, tanulnivalóit megcsinálni. Utána pedig egy-egy nap behozni a lemaradást, gyakorolni a tárgyakból, amik nem annyira mennek. :)
-jégkori:mindig is szerettem volna megtanulni, de most végre lesz idõm. Egyszer voltam életemben, de már akkor is imádtam. Ma megnéztem a Jéghercegnõ címũ filmet, most teljesen a hatása alatt vagyok. :)
-tervek készítése: karácsonyi ajándékok, teendõk karácsonyig, min szeretnék változtatni az életemben, magamamon, mi tervezek a jövõre stb. (szeretek tervezgetni, de csak gondolatban)
-naplót írni
-talán elkezdek írni egy történetet, de ez még nem biztos, csak ha nagyon lesz rá idõm. :)
találkozni a legjobb barátnõmmel legalább 2x, vele nem járok egy suliba, ezért megpróbáluni legalább hetente találkozni. Remélem, hogy lesz alkalmunk elmenni egy igazi buliba, mert még sosem voltunk, csak sulisban, de mindketten nagyon akarunk menni. :D
-a többi barátnõmmel+legjobb barátnõmmel elmenni moziba, kajálni, kávézóba, vásárolni, cukrászdába, sétálni stb. Pestre.
-naplót kezdeni, írni
-ha valamikor jó idõ lesz és nem annyira hideg, elmenni az egyik barátnõmmel biciklizni, meg majd egyedül, családdal is.
-sokat kutyázni, cicázni, mert sajna mostanában elhagyagoltam õket. :( :)
-sokat segíteni otthon, takarítani, renden rakni.
-sokat lenni a családommal.
-kibékülni magammal, lenyugodni, sokat pihenni.
-álmodozni :D
-szépítkezni. :))))
bocsi, hogy leírtam az egész világot, de ezt most jó volt leírni, késõbb majd segíthet nekem, és remélem te is találsz benne jó programokat! Elõre is jó szünetet mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!