Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek mit csináljunk...

Szerintetek mit csináljunk délután? (többi lent)

Figyelt kérdés

Ma délután elmegyek az egyik barátommal(aki egy lány,én fiú)

De csak lánybarátaim vannak ezért,nem is járok vele csak talizunk...Nekem lenne pénzem fizetős programra,de neki nem igazán...Nem engedi h neki is kifizessem a jegyét stb...

Ma délután talizunk...Budapesten lakunk,Főképp a II. és a III. kerület lenne jó.Válaszotokat előre is köszi!

:D 12/F

2010. aug. 16. 09:14
 1/6 A kérdező kommentje:
De végülis ha tömegközlekedéssel könnyen elérhető,jó meszze is b.p.-n belül.köszi
2010. aug. 16. 09:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
ha jó az idő sétálgassatok menjetek a parkba, vagy éppen fagyizzatok én ennyit tudok mondani, vidékről írok, de viszont érdemesebb oda menni ahol tudtok beszélgetni;) (ha akarsz valamit is a lánytól, nem csak barátságot)
2010. aug. 16. 09:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi,válaszod hasznos volt,de írtam h én nem akarok vele járni ő a legjobb barátom,szval mind1,azért köszi
2010. aug. 16. 09:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Séta közben vesztek fagyit.

Játszótér ,bár gondolom oda nem akartok..(de épp beleülni a hintába és közben beszélgetni nem ciki,dehát mindegy.)

Nem tudnátok egymáshoz elmenni??

Mert akkor tudnátok mondjuk nyársalni is vagy gépezni egy picit.

Elmehetnétek kosarazni,gondolom van nállatok is kosár pálya és csak van kosárladbája valakinek..csak dobálgatni meg hülyülni :D

Mehetnétek biciklizni is.

Kuytát sétáltatni is lehetne..

Ha van valami park akkor oda elmenni.

Boltokba szétnázzni.

Hirtelen ennyi jutott eszembe,mert sietek.na minden esetre jó szórakozást.

2010. aug. 16. 11:49
 5/6 anonim ***** válasza:
II. kerület József hegyi kilátó. Szép onnan a kilátás nézzétek meg. A Szemlőhegyi barlangtól sétáljatok felfelé (nem a busz vonalán) a Józsefhegyi utcáig onnan 5 perc séta fel és nézelődjetek. Hosszab túrára ajánlom a Hármashatárhegyet.
2010. aug. 16. 20:03
 6/6 anonim ***** válasza:
a hármashatárhegy csak bicajozni jó :D
2010. aug. 17. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!