Van vkinek rosszul alvó 3-4 éves gyermeke? Kisfiam ovi+tesó után nagyon zaklatott lett.
Aztán összetettem őket az öcsivel és egy időre megoldódott az alvás dolog.
Igazából azt sérelmezte mindig, hogy ne hagyjuk egyedül, mert a kis tesó amíg szopott velünk volt egy szobában.
Gondoltam emiatt mondja mert mi 3-an vagyunk egy szobában.
Így hát összeraktam őket és nagyon jól működött ez idáig,
most ismét kezdi, hogy ott hagyjuk egyedül...pedig vele alszik a pici.
Eddig nappal azért még elaludt egyedül most már sír, hogy egyedül hagyjuk de a picivel még pont váltják egymást a déli alvással.
Van valakinél hasonló helyzet?? Nem tudom ebben a ismét van egy érzelmi hullámvölgy??
Hat ez a sok uj impulzus miatt van. A nagyteso visszafejlodese a legtobb csaladnal megfigyelheto. Ket dolgot tehetsz:
1 Rahagyod, es kicsit "babusgatod", belemesz a jatekba. Ez a rosszabbik megoldas szereny velemenyem szerint.
2. Osszeszoritod a fogad, es nem mesz oda, akarhogy sir, egy par nap, het, es abbahagyja, mert belatja, nincs ertelme az egesz cirkusznak. Persze lefekves elott mindig mond el neki, hogy marpedig o ott fog aludni, mert az az o agya, es a szuloke pedig a mase, az nem gyerekeknek van. Meglasd megerti, es mindenkinek sokkal jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!