Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jár valakinek a gyermeke...

Jár valakinek a gyermeke magán oviba-családi napközibe? Milyen áraik vannak hozzávetőlegesen? Esetleg Pécsett?

Figyelt kérdés
nagyon gondolkozunk h kisfiunk angol-magyar oviba iratnánk. de csak magánovi van ilyen pécsett. kb mennyibe kerülhet szerintetek? honlapon nincs info, s csak személyesen adnak tájékoztatást van ahol ezt olvasom...de ha olyan összeg ami nem fér bele, nem is mennék el...ezért is tájékozodnék ha tud valaki segiteni
2012. febr. 6. 15:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Az én fiam ugyan még nem jár, de én is gondolkozom ezen, nálunk 34.000,- forint, már utánanéztem. Ja, zalaegerszegi vagyok.
2012. febr. 6. 15:37
 2/10 anonim ***** válasza:
34 000+kaja szerintem, ami már 60 000 Ft.
2012. febr. 6. 15:44
 3/10 anonim ***** válasza:

Hú, mennyivel drágább Pest...ahh...

Itt egy hét 60-80 ezer között van. Én 3 napra vinném a lányom, mert a munkabeosztásom így lenne, az 40ezer Ft.

Amúgy én e-mailben kértem infókat a magánbölcsiktől és mindegyik kivétel nélkül válaszolt, úgyhogy ha van e-mail címük, akkor írj nekik.

Bocsi, hogy nem tudok Pécsről nyilatkozni.

[link]

Itt van pár csana.

Itt árakat is írnak, mondjuk nem tudom, hogy van-e angol:

[link]

2012. febr. 6. 15:48
 4/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok, itt a link a zalaegerszegiről, tudomásom szerint ez az egy ilyen van a városban.

[link]

1.700,- forint/nap, napi négyszeri étkezés. Ez húsz munkanappal számolva 34.000,- forint.

2012. febr. 6. 15:52
 5/10 anonim ***** válasza:

A link végén vannak az árak, illetve, hogy milyen foglalkozások vannak.

Árak tekintetében tényleg nagy a szórás, bár nálunk (Zeg.) nem nagyon megy semmi, így ennél többet nem is kérhetnének szerintem. De itt is, ahogy néztem, ha nincs beíratva, akkor többe kerül.

2012. febr. 6. 15:55
 6/10 anonim ***** válasza:
.
2012. febr. 6. 15:57
 7/10 anonim ***** válasza:

budapest, 60.000.-/hó.

extrákkal 80.000.-/hó (később hozzák el, tánc, úszás, stb)

2012. febr. 6. 16:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Egy évvel ezelőtt az Orgonácska v. Baby Home, ami régi kertvárosban van 35.000 Ft lett volna. Ha jól láttam most 42.000 körül van. Itt van angol foglalkozás, de nem két nyelvű ovi. Szerintem az minimum 60-70 ezer még Pécsett is.
2012. febr. 6. 16:28
 9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a segitséget! sajnos ez több mint számitottam rá...mindennel együtt 30körül még azt mondom ok, de ugy látszik ez akkor biztos több...most várjuk a tesót, s ha az egyiknek megadjuk ezt az előnyt a másiknak is meg kell...s az kb egyikünk teljes fizetése lenne, ami sehogy sem férne bele...sajnos...mégegyszer köszönöm mindenkinek aki irt!
2012. febr. 6. 19:25
 10/10 A kérdező kommentje:
mármint ha 60körüli összegekről beszélünk ugye (x2 akkor)...:(
2012. febr. 6. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!