Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Visszakiabálós dühkitörést...

Visszakiabálós dühkitörést hogy kezeled 2 és fél évesednél?

Figyelt kérdés
2012. febr. 13. 20:59
 1/6 anonim ***** válasza:

megmondom neki,hogy vagy befejezi,vagy megy egyedül a szobájába,és ott nyugodtan ordibálhat.legtöbbször beválik.ha mégsem hagyja abba,megfogom a kezét,és beviszem a szobájába,és becsukom az ajtót.

fél perc múlva kijön,és közli,hogy befejeztem anya

2012. febr. 13. 21:38
 2/6 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy próbálj nem kiborulni,higgadtnak maradni, ami nagyon nehéz. Ha látja, hogy van hatása, akkor végletekig el tudnak menni. Ha nem bírod, nálunk a vízzel spriccelés bejött...igazából már csak meg kellett említeni, nem is csináltam és megijedt tőle.Egyszer csak elmúlik.Addig is sok türelmet és kitartást.
2012. febr. 14. 09:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Első: mintha én írtam volna a választ, detto.
2012. febr. 14. 10:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Enyém már 3,5 éves, de hajszál pontosan ugyanazt csináltam vele anno, mint az első válaszadó! :)
2012. febr. 16. 13:12
 5/6 anonim ***** válasza:
4. vagyok. Mostanára eljutottunk amúgy odáig, ha nem tetszik neki valami, akkor ő küld engem (az ő) szobájába :)))
2012. febr. 16. 13:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Nálunk ez a "szobádba bemész" nem működik. Rácsukom az ajtót és Ő lóg a kilincsem, rugdalja az ajtót. Még nem vártam ki meddig csinálná, de nagyon felhúzza magát tőle.

A sarokba állítást próbáltuk, de ott is csak visít, és nem marad ott. Ilyenkor mi van?

Viszont az ölelgetés segít, de akkor meg eléri amit akar, nem? Akkor mindig hisztizni fog, ahelyett, hogy megmondaná normálisan mit szeretne.

4 éves lány anyukája

2012. febr. 17. 06:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!