SOS! Lanyom hypos vizbol ivott. Mit csinaljak most vele? 4eves
Amikor kislányom gyurmát dugott az orrába, hirtelen annyira megijdtem, hogy az öt kilométerre dolgozó férjemet hívtam fel, hogy jöjjön haza, és tiszta hiszti voltam. Férjem mondta, hogy nyugodjak meg, próbáljam csipessel kivenni, vagy szaladjak át az 500 MÉTERRE lévő MENTŐÁLLOMÁSRA. Nekem még az sem jutott eszembe, hogy két percre van gyalog a mentőállomás, nemhogy az, hogy csipesz, meg próbáljam kivenni.
Valószínűleg anyuka tehetetlenségében próbált információt keresni a neten, hogy mit itasson a gyerekkel addig is, és kétségbeesésében kiírta a kérdést "addig is".
Örülök, hogy nem lett nagyobb baj, az én lányom is négy éves és tartom olyan okosnak, hogy nem issza meg a hypo-s vizet, de soha nem lehetünk nyugodtak.
17.vagyok
Kérdező!
Nekem írtad hogy ostoba tyúk????Hát ez vicc!Egész véletlenül nem te vagy az ostoba tyúk?A lányod hypos vizet ivott,te meg itt kérdezősködsz hogy mit csinálj!A férjed legalább nem a számítógép előtt ült,hanem mentőt hívott.Nevetséges vagy,ezzel leírtál magadról mindent.És még annyit,nekem is van kislányom de ha felmosok soha nem engedem a víz közelébe.És ez nem tökéletesség kérdése.
0% Ez igen!
Nem gond az eszetekhez mérem.Ezt is kérhetném 0%-ra.:D
Akkor a tortenetet elmondom,hogy mindenki atlassa,mi hogy tortent,es ne itelkezzen ugy,hogy nem tudja a reszleteket.
A hipos viz nem felmoso viz volt,hanem van egy muanyag poharba,amit nem hasznalunk,abba szoktam az orrszivot lefertotleniteni.Es benne is volt az orrszivo,ezert nem is ertem miert ivott bele.
Van egy kisebb fiam,aki meg nem vegzett az evessel,es neki segitettem,addig kikuldtem kezet mosni a lanyom.
Amikor jott vissza hozzank,akkor fura kepet vagott,egybol a poharat neztem meg,es ures volt,a szaja meg hipo szagu.
Azert nem en telefonaltam,mert beteg vagyok,es be vagyok rekedve,valamikor hangom sincs.
Ennyi.Bar nem tartozom senkinek magyarazattal.
Addig amig varni kellett,addig is szerettem volna segiteni rajta.
Nem ertem miert kell egybol ilyen alpari stilusban irni?!
Nem mindenki ugy van hogy egybol el tud ugrani az ugyeletre,foleg ilyen hoba.
Szia! Én védtelek meg tegnap több soron is. Az első válaszomban azt írtam, hogy Kórház, most!!! Ugyanis még így ismeretlenül is megijedtem a kérdésedtől. Aztán amikor higgadtan átgondoltam rájöttem arra, hogy nyilván már intézkedtél, és arra az időre van szükséged tanácsra. Mások, akik csúnyán leszóltak, valószínűleg nem gondolták át ezt, és ezért nem értették, miért ülsz a gépnél. Csak aggódtak a kislányodért. mondjuk az is igaz, hogy
néhány válasz stílusa még ennek fényében is megengedhetetlen volt.
Örülök, hogy nem lett nagyobb baj. Sajnos bárhogy vigyázunk, időnként kialakulnak necces helyzetek.
Tökéletes anyák nincsenek, max. olyanok, akiknek eddig szerencséjük volt....
És akkor mi van 3éves lehettem tavasz volt édesanyám babot ültetett a kertben elcsentem 2dbot és ugy gondoltam jó móka lesz és feldugtam mindkét orrlyukamba,nahát és még meg is dagadt.....szegény szüleim tisztán emlékszem megmaradt bennem rohantak velem kivették ettől még nem rossz szülők csintalan voltam!!!!:)
NEM VAGY ROSSZ ANYA!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!