SOS! Lanyom hypos vizbol ivott. Mit csinaljak most vele? 4eves
Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 11:40
3/28 anonim válasza:
Hipót iszik a gyerek és te itt kérdezed meg, hogy mit kell vele csinálni?
OMG
Orvost felhívni és vinni! Hihetetlen
4/28 anonim válasza:
Rohanj vele orvoshoz, vagy hívd az ügyeletet!
5/28 anonim válasza:
Hívd a mentőket és itasd! Minél több vizet vagy tejet itass meg vele, ez higítja a hypót!
6/28 anonim válasza:
Én úgy tudom, pont hogy nem szabad tejet itatni ilyenkor. Nyilván fel kell hívni a mentőket, Ők adnak tanácsot arra az időre, amíg kiérnek. De remélem, a Kérdező már az első hozzászólásnál intézkedett.
8/28 anonim válasza:
És te még itt kérdezgetsz?
Én eddig már házipapucsban rohantam volna vele toxikológiára.
De hogy jutott hypos vízhez? Én ezt is megkérdezném tőled kedvesem.
9/28 anonim válasza:
Mielőtt kinyírjátok a Kérdezőt, aki gondolom azért nem ír, mert már régen intézkedett, gondoljatok végig két dolgot.
1. A hypo és a hypós víz szerencsére nem ugyanaz.
2. Tegye a szívére a kezét az, aki azt állítja, soha még egy pillanatra sem hagyott felügyelet nélkül mondjuk egy bekevert felmosóvizes vödröt. Mert az ember egy 4 évesről azért már feltételezi, hogy nem iszik bele mindenbe.
Első voltam.
10/28 anonim válasza:
Balesetek vannak.
De ne itt kérdezgessen már. Jesszus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!