Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak, ha a 8 éves...

Mit csináljak, ha a 8 éves lányom nem tud guggolva pisilni?

Figyelt kérdés
gyakran járunk a természetben, hosszabb időket szoktunk lenni távol a civilizációtól, így természetes hogy kell pisilni is út közben. de szegénykém nem tud guggolva pisilni. nehezen tudja magát megtartani és van, hogy le pisili a ruháit is de akkor tiszta olyan lesz. eddig ugy szokott pisilni, hogy tartottan valahol a föld fölött, de mostanában szégyenlős lett, így nem hajlandó pisilni. ezért amikor legutóbb túráztunk, egész nap tartogatta a pisit, a nap végén már fájt neki. hogyan tudna egyedül pisilni egy erdőben?
2011. szept. 13. 17:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Teli talpon guggoljon és bújjon el úgy, hogy vegye le az alsóneműket addig megfogod neki pl. Nem egy élmény természetben pisilni, amúgy meg kéne neki mutatni, hogy hogyan fogja meg közben a nadrágot, hogy ne pisilje le (nem tudom normálisan elmagyarázni, így ahogy le van tolva, felhúzza fél kézzel a hasa felé, hogy ne arra menjen a pisi... Remélem érted nagyából) fél kézzel meg kapaszkodjon valami fába pl, ha nem tudja tartani magát (ezt nem értem amúgy, lábujjhegyen guggol vagy mi? 8 évesen elég hajlékonyak még, hogy teli talpon guggoljanak, még én 21 évesen is meg bírom csinálni, elég stabil pozíció az)

Meg mondjuk szabályozza is, ne úgy mint otthon a vécén, hogy dirr neki, hanem fokozatosan, akkor még a nők is tudják kb irányítani, hogy mi merre.

2011. szept. 13. 17:53
 2/6 anonim ***** válasza:
27 eves vagyok, nem tudok a termeszetben pisilni, mert allandoan lepisilem magam. Ez van. Inkabb nem pisilek en sem.
2011. szept. 13. 20:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Tolja le a nadrágját, bugyiját teljesen bokáig, fogja össze, húzza előre, és ahogy előttem is írták, teli talpon álljon, akkor tudja magát tartani.

Szerencsés, ha valami füves részen pisil, mert a kemény földről felfröcsköl a pisi.

Én inkább a természetet szoktam választani a nyilvános wc-k helyett kirándulások alatt, és sosem pisilem le magam.

2011. szept. 13. 20:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron le is veheti teljesen a bugyit és a nadrágot egy eldugott helyen. Hűvös időre nincs ötletem.
2011. szept. 14. 07:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 26 vagyok, a mai napig nem tudok. Van akinek ez nem olyan természetes, én sem pisilek természetben. Anyuék ezt elfogadták, és olyan helyekre mentünk kirándulni ahol volt valami fogadó vagy ilyesmi, ahova be tudtunk menni pisilni. A természetjárás szép dolog, de kereshettek olyan részt ahol van némi civilizáció és akkor nem kell a gyereknek szenvedni a természetben pisiléssel. Ha a gyereknek nem megy, nem mászkálnék egész nap erdőben, komolyan.
2011. szept. 15. 22:17
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem ez se lehet egy rossz találmány

2011. szept. 22. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!