Mit csináljak, ha a 8 éves lányom nem tud guggolva pisilni?
Teli talpon guggoljon és bújjon el úgy, hogy vegye le az alsóneműket addig megfogod neki pl. Nem egy élmény természetben pisilni, amúgy meg kéne neki mutatni, hogy hogyan fogja meg közben a nadrágot, hogy ne pisilje le (nem tudom normálisan elmagyarázni, így ahogy le van tolva, felhúzza fél kézzel a hasa felé, hogy ne arra menjen a pisi... Remélem érted nagyából) fél kézzel meg kapaszkodjon valami fába pl, ha nem tudja tartani magát (ezt nem értem amúgy, lábujjhegyen guggol vagy mi? 8 évesen elég hajlékonyak még, hogy teli talpon guggoljanak, még én 21 évesen is meg bírom csinálni, elég stabil pozíció az)
Meg mondjuk szabályozza is, ne úgy mint otthon a vécén, hogy dirr neki, hanem fokozatosan, akkor még a nők is tudják kb irányítani, hogy mi merre.
Tolja le a nadrágját, bugyiját teljesen bokáig, fogja össze, húzza előre, és ahogy előttem is írták, teli talpon álljon, akkor tudja magát tartani.
Szerencsés, ha valami füves részen pisil, mert a kemény földről felfröcsköl a pisi.
Én inkább a természetet szoktam választani a nyilvános wc-k helyett kirándulások alatt, és sosem pisilem le magam.
Szerintem ez se lehet egy rossz találmány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!