Hogyan magyarázzam illetve fogadtassam el kislányommal, hogy az utcán, a bokor mögé bújva guggolva tud pisilni?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki, sikerült elérnünk, hogy nappal otthon szobatiszta a kislányom. Mostanában nem történtek balesetek. Gondolom most az lenne a következő, hogy az utcára sem adok rá pelenkát. Ma így is tettem, de szegényke nem értette, hogy mit akarok a bokor mögött a pisiléssel. Egészen hazáig tartogatta, otthon persze sietősen a bilibe sikerült. Panel lakásban lakunk, a játszótérre, vásárláshoz, stb... mégsem vihetem magammal a bilit is. Kinek hogyan sikerült?2010. júl. 20. 14:19
1/5 anonim válasza:
Miért baj az, hogy tartogatta? Inkább ügyes! Erről szól a szobatisztaság, hogy vissza tudja tartani addig, míg olyan helyre nem ér, ahol elengedheti. Amúgy vásárláskor van wc gondolom az üzletben, csak arra vigyázz rá ne ültesd, csak tartsd fölé.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, de úgy néz ki akkor nem jól fogalmaztam. Ha nem sietek vele haza, akkor valószínűleg bepisil. Ha lent vagyok a játszótéren egy egész délutánt vele, nem fogja bírni visszatartani. A piacon nincs wc.
2010. júl. 20. 14:36
3/5 anonim válasza:
háát én nemtom. Ha pisilnie kell, akkor kell. miért kell ezért elbújni? pici még, nem kell ebből gondot csinálni.
leguggol és pisil, ahol van, normális keretek között persze. remélem érted, h mit akarok mondani:)
4/5 A kérdező kommentje:
OK. Csak nem érti, hogy amikor leguggolunk akkor kéne pisilnie.
2010. júl. 20. 14:49
5/5 anonim válasza:
nem érti, akkor mondd neki:
Most nincs itt a bili, ide fogunk pisilni
ennyi, nem tudom mennyi idős a babád, de ha már félig meddig szobatiszta csak megérti amit mondasz neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!