Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves korától tud egy...

Hány éves korától tud egy kislány guggolva pisilni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 4. 16:46
 1/8 A kérdező kommentje:
enyém négy éves de még nem megy neki. néha pisis lesz a naci. és nem mindig bírja magát tartani. más lánynak hány évesen megy már a guggolva pisilés?
2011. ápr. 4. 21:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem is 4 eves kislanyom van,engem is erdekel a tema!
2011. ápr. 4. 23:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez attól függ, hogy milyen erősek a lábizmai.
2011. ápr. 5. 07:18
 4/8 anonim ***** válasza:

amikor guggolni tud. 1-2.

Meg szoktuk tartani pisilésnél: a karjaiddal fonsz egy kört, abba ül bele a gyermek, neked dől a hátával. Felemeled, a lába a levegőben. Mert a kicsi lábak olyan rövidek, nagyon közel esik a pisihez. A víz meg ugye, ugyan akkora körben permeteződik, a fizika miatt, nincs tekintettel az életkorra.

Balesetmentesen, biztosan, csak akkor tud majd pisilni, ha megnyurgult. 7-8 évesen.

2011. ápr. 6. 17:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Kersztlányom 2,5 éves és magától tud úgy hogy nem pisili le a buygijátsem. Nem kell neki segítség.

A lánykám 4 éves lesz és még kell neki és még a kezem is olyan lesz.

2012. máj. 6. 14:56
 6/8 TKI Ibolya ***** válasza:
100%
Az első pelus mentes nap óta.Ez csak szoktatás kérdése,én nem értem miért kell felemelni a lányokat? Leguggolt megkapaszkodott a kezembe ahogyan én is oda guggoltam vele szembe és pisilt.Ha sok ruha volt rajta azt előre húztam,ennyi.
2012. máj. 7. 08:40
 7/8 anonim ***** válasza:
most meglepődtem. a kislányom 16 hónapos és most nyáron nincs rajta pelus a kertben pár hete. ő egyedül leguggol és pisil magától,amikor eszébe jut. Nagyon aranyos, ezen nevettünk a napokban. Aztán lehet,hogy ha naci is lenne rajta,akkor nem menne vagy majd elfelejti későbbre.
2012. máj. 7. 09:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia! Az én lánykám 2 éves korátol guggolva is tud pisilni.
2012. nov. 3. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!