SOS! Lanyom hypos vizbol ivott. Mit csinaljak most vele? 4eves
Remélem nem lesz semmi gond.Jelezz kérlek!
Már biztosan intézkedett és nincs itt, hogy írogasson!!
Vsz nagyon megijedt és hirtelen nem tudott mit csinálni, kiírta a kérdést!
Várjuk a visszajelzést! Ha hazaértél, írj!!
Kedves utolsó!
Ez nem rosszindulat!Csak ha az én kislányommal történne valami,nem azt jutna először eszembe hogy ide kiírjam a kérdést hanem mennék vele az orvoshoz.De hát nem vagyunk egyformák.Ettől függetlenül remélem nincs baja a kislánynak.
Igen,sajnos sok a rosszindulatu ember!
Annyi ido alatt amig kiirtam a kerdest,nem tudom hogy rohanhattam akarhova is,nincs autonk,busz ritkan jar.Amikor a kerdest kiirtam,addig a lanyom folyamat ivott,a ferjem meg addig hivta a mentoket,es a fuvart mar vartuk.
Baleset mindenhol elofordul tokeletes anyukak!
En senkire nem mondtam semmi rosszat,bar tehetnem.A stilusoddal leirtad magad Ostoba tyuk!
Lanyomnak semmi baja,6ora megfigyeles utan haza megyunk.Koszonom a normalis valaszokat!
A kérdés tuti hogy kamu. El tudtok képzelni olyan helyzetet, hogy a gyereketek hypós vizet iszik, a férjetek a mentőket hívja, és ti közben lecsüccsentek a géphez hogy kitegyetek egy fórumra kérdést?
Igazad van kérdező, nem vagyunk egyformák, én ilyet nem tudnék tenni a gyerekemmel.
Jobban van a kislányod?
Hazaengedtek mát titeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!