Miért viselkedik így az anyósom?
Figyelt kérdés
26 hónapos a kisfiam,elég keveset beszél.De újabban már mondogatja az első szótagját minden szónak.Erre tegnap közli,mikor mondtam,hogy ügyesen mondja,hogy hó,meg első szótagokat,hogy hát csak nem marad így.És beszéljek hozzá sokat.Az eszem áll meg tőle,mert pici kora óta mondogatok mondókát,énekelek neki,zenét hallgatunk.De mással is ezt csinálja.Itthon szoktatjuk a tejhez,a héten még csak tejet ihat,mert allergiás volt rá.Erre folyton azzal cseszeget,hogy adjak neki mást is,mikor értelmesen elmondtam,hogy csak jövő héttől kaphat.És hallom a hangján,hogy megint engem tart idiótának.De ő simán megetette volna túrós rétessel,meg tejfölös pörkölttel,mikor még allergiás volt.2012. febr. 6. 13:19
1/7 anonim válasza:
Az én anyósom is ilyen nemnormális!
Én megmondom neki mindig attól hogy idősebb nem tud mindent jobban nálam!
És hogy ne szoljon bele hogy nevelem a gyerekemet!
2/7 anonim válasza:
Mert azt hiszi, hogy ő mindent jobban tud, hiszen már felnevelt egy gyereket legalább. Sajnos ez van. Sajnos a legtöbb szülő, anyós, após így viselkedik. És akinek nem, annak marha nagy mázlija van. Nekem a saját szüleimmel mázlim van, anyós pedig egy igazi vadbarom...
3/7 anonim válasza:
Kedves második!
Ez a "vadbarom" szó az anyósodra!Vicces!
Ma egész nap ezen fogok nevetni!
Ugy látom mindenki anyósa ilyen ....
4/7 anonim válasza:
Nyugi, nálunk is így van.
Mondok valamit, h pl ügyesen gyurmázik, erre anyós, h foglalkozni kell a gyerekkel.
Mesélem, h melyik a kedvenc meséje, amit esténként olvasni szoktunk, erre ő rákontráz, h a mese milyen fontos a gyereknek, meséljek sokat neki.
Ezekre mit lehet mondani? Mindig keserű szájízzel hívom fel, mert bármit mondok, mindig kioktat...
5/7 anonim válasza:
Csak jót akarnak. Tudom én is, sokszor az ember idegeire másznak az Anyósok, de végül is már felneveltek (legalább)egy gyereket, nem? :) Türelemmel, megértéssel és -lehet röhögni- szeretettel könnyebb venni azokat a bizonyos húzásokat, mint idegeskedéssel. :)
6/7 anonim válasza:
A tiéd még mindig jobb egy fokkal, mint az enyém. Az enyém ugyanezen a beszéden felbuzdulva, mikor 22 hónaposan itt tartottunk, és a kislányom kimondta, először hogy anya, mi nagy boldogan közöltük a jó hírt, ő pedig közölte, hogy attól még fogyatékos lesz, mert aki ennyi idősen nem beszél, az mind az lesz. Mondjuk mi azóta nem beszélünk, mert akkor fél percet adtam neki, hogy pakoljon és távozzon, nem értette miért? Mi rosszat mondott?
7/7 anonim válasza:
Sziasztok. Kisfiunknak elég későn kezdtek kijönni a fogai. Anyósom azt mondta, azért, mert nem rágja a rágókákat. :) Igaz, tényleg nem rágta. De kijöttek már a fogai :) Régen, amikor nem volt rágóka, mitől jött ki a gyerekek foga???Amikor elújságolom neki, hogy milyen mondókát tud, akkor azt feleli, hogy igen, ő ezt már megbeszélte a gyerekkel, hogy ezt hogyan kell mondani. /?/ Hetente találkoznak egy-két órát. Mikor már ügyesen járt a lépcsőn, dicsekedtem vele, erre közölte, hogy igen, ő már megmutatta neki, ő már elmagyarázta a gyereknek, hogy ezt így kell..... No comment.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!