Miért van az, hogy anyósom egyszerűen nem akarja megtanulni azt a pár fajta ételt, amit a fiam ehet?
Nyugi, nem tudsz mit tenni.
Nálunk is ugyanez a helyzet, még azt se érti meg, h a pörköltbe ne tegyen a gyereknek tejfölt, az ő részét vegye ki, és kész.
Túró rudit akar nek adni, mert az nem TEJ!
Megetette bolti krémessel, nem tudta, h van benne tej...
Mi oda juottunk, nem csak emiatt, hogy többé nem megyünk.
Tény anyósod jobban figyelhetne.
De ha a fiad eszik pár falat tejes vagy tojásos dolgot, semmi baja nem lesz. Gondolom nem állandóan anyósodnál eszik.
Az én gyerekeim is tej-tojás allergiásak, de a havi 1 db túró-ruditól nem lesz bajuk. És az orvosunk szerint trappista sajtot ehetnek, és tényleg nem okoz tünetet.
de,1 falattól is kiütéses lesz.szerintem nem veszi komolyan,azt hiszi,hóbort.azt hiszi,olyan könnyű mindenre nemet mondani.
a mi orvosunk azt mondta,hogy olyan ételt sem ehet,ami olyant feldolgozó üzemben készült.nem tudom,ha allergiás,hogyan ehet,hogyan engedheti az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!