Ez a fajta autósülés egyszerűen beszerelhető az autóba?
Figyelt kérdés
Az érdekel, hogy isofixes vagy nem, hogy a műanyag aljat hogy kell rögzíteni, stb.2010. júl. 28. 13:25
2/7 anonim válasza:
Ennyi pénzért nem kapsz isofixes ülést.
Nem ismerem ezt a márkát, de sztm mint minden ülést az autó biztonsági övével lehet rögzíteni.
3/7 anonim válasza:
Ez tutti nem isofixes! Az alján a műanyag a stabilitását hivatott biztosítani, az ilyen üléseket a háttámla és az ülőrész között átfűzött biztonsági övvel kell rögzíteni. Azt azért gondold meg, hogy ez pici, önállóan még nem ülő babának semmiképpen nem jó (bármennyire is 0 kg-tól írja használni) és nem is kényelmes!!! Az ilyen ülések annyira soha nem dönthetők, mint a hordozók dőlésszöge. Az pedig a leírásban, hogy "felsőkategóriás", királyi túlzás. A felsőkategóriás ülés ára kb. 50e Ft-tól indul, viszont biztonság, súly, anyaghasználat tekintetében is határozottan megvan ez a különbség, ami az árában! Nem mindegy, hogy az ülés maga 4-5 kg, vagy 9-10 kg, amikor esetleg baj történik és elmozdul! Mindenképpen az autóba is próbáljátok bele, csak olyat érdemes választani, ami betonbiztosan áll az ülésen, picit sem mozdítható!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, 10kilós babának vennénk, és fontos szempont, hogy aludni is tudjon benne hosszú úton. Ennél drágábbat nem tudunk venni, és sokat kutakodtam, és erre esett a választásunki mert sok jót hallottam róla.
2010. júl. 28. 14:11
5/7 anonim válasza:
Ez az ülés a már ülni tudó babáknak való, tehát ha a baba még nem ül egyedül, mindegy hány kg, akkor felejtős. Ezt csak menetiránnyal megegyezőleg lehet bekötni ami egy ülni nem tud babának életveszélyes.
6/7 anonim válasza:
Szia! Ismét a 2. kommentelő. Érdemes szétnézned vaterán/teszveszen, babaduriban, mert jobban jársz egy használt jó minőségű üléssel, mint az új, de olcsóval (ajánlani tudom a Römer King Plust, a Maxi Cosi Tobit) Nekem anno a babaduriban azt mondta az eladó, h. ezeket a jó üléseket kb féláron szokták eladni, ami azt jelenti, hogy pl. a Römer King Plus-unkat most kb. 25-30e Ft-ért tudnám eladni, ezek szerint. Szóval nézelődj lelkesen, hátha találsz valahol!
7/7 A kérdező kommentje:
Már szétnéztem, Vaterán találtam is egy Römert, de lebezéltek róla, mert akárhogy is, de használt, és soha nem tudni, hogy mi volt az előző tulajdonosnál, no meg azok általában régebbi 03-asok, én pedig évekre veszem , szóval nem szeretném, ha egyszer csak már nem felel meg. A lányom 1 éves, már javában ül, de egyébként fordítva is beköthető, ami ugye nálunk már nem aktuális. Mindenképpen köszönöm szépen a segítséget mindenkinek!
2010. júl. 28. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!