2 hetes a kislányom, rengeteg tejem van, de egyszerűen nem tudom rátenni cicire, csak cumisüvegből eszik. Már megpróbáltam mindent (több fajta mellbimbó védőt). Mit tegyek?
Mi ma lettünk 4 hetesek és csak most kezdte mindkét cicit elfogadni,idáid üvöltött mikor be kellett falni,söt,csak az egyiket fogadta el,mert az kisebb volt,mint a másik...A mü mellbimbótól és a bimbó védötöl még jobban üvöltött és rengeteg levegöt nyelt.Nagyon elfáradt.
Most is pótolni kell,mert nem szopizik eleget,de már sokat haladtunk így is.Ne add fel,csak addig nehéz,amíg lassan elfogadja és megtanul szopizni.
Az él fiam császárral született és 2,70 volt,picike és aluszékony.Mostanra már éberebb és keresi a cicit,ha éhes.Én úgy próbálkoztam a szoptatással,hogy mikor nyugodtabb volt mindig elöbb azzal a mellel kínáltam,amelyet nem kedvelt.Most már nem tesz különbséget,egyformán elfogadja mindkettöt.
Nagy türelem kell,míg megtanulják és fejlödnek a szopóizmaik.
Én azért adtam csalóka cumit elsö perctöl,hogy fejlessze a szopóizmait.Sikeres volt,így tanult meg szopizni.Ne add fel és beszélj hozzá kedvesen és bíztassad.Szüksége van rá!Sok sikert kívánok!Egy nagyon boldog anyuci...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!