Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek hogy megbocsásson...

Mit tegyek hogy megbocsásson a kisfiam?

Figyelt kérdés

Kapott egy kiskutyát még mikor 3 éves volt együtt nőttek fel,,nagyon imádta a mindene..

ma délután felajánlottam hogy vigyázok rá, a lelkemre kötötte hogy nagyon figyeljek oda.(kertes házunk van nem nincs megkötve,benti kutya)míg ő foci edzésen van, (jelzem alig bír elmenni az edzésre annyira hiányzik neki),

de vhogy lefoglalt a papírmunkám meg se álmodtam hogy kiszökik, eddig sose csinált ilyet, vmi megzavarhatta, nem ugatott hogy ki akar kérezkedni

1 órával később kopogott a szomszéd, hogy talált egy hasonló kutyát az úttesten elütve,,

hát a kisfiam kutyája volt,...

és elpusztult,..

pár órával később jött haza a fiam, és hát az első hogy : - Apa hol van Borzos..(palotapincsi)

leültettem és próbáltam elmagyarázni neki hogy mi történt,

azonnal felállt a kanapéról és el akart rohanni meg se akart hallgatni, sírt és azt mondta hogy gyűlöl, nem akartam elengedni, megöleltem,de nem hagyta magát és

felrohant a szobájába és azóta nem nyit ajtót, kulcsra zárta..

hallom hogy sír és ha szólok hozzá, csak annyit hajtogat hogy gyűlöl..

pocsékul érzem magam..tudom az én hibám megígértem hogy vigyázok rá..

nincs mentségem..

arra gondoltam hogy veszek neki egy másikat..

tudom nem pótolja Borzost, de mégis mit tegyek?

a kisfiam a mindenem ,az anyja lelépett.. akkor vettem neki a kutyát,..

sajnálom ha hosszúra sikeredett, de tiszta ideg vagyok

mit csináljak?

.én 30 éves vagyok a kisfiam 8 éves..

nem támadásokat várok, hanem megoldást .

egy elkeseredett apa.

2012. febr. 4. 21:57
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
80%

Olyan szomorú, hogy fél szegény kisfiad attól hogy téged is elveszíthet. :( Bár ez sajnos érthető.

Viszont nagyon-nagyon ügyes és okos kisfiú lehet. Csak gratulálni tudok hozzá, beszélgess vele sokat. A legfontosabb, hogy te őt, ő pedig téged nagyon de nagyon szeret!!!

Még valami, le a kalappal előtted is, csodás apa lehetsz :)

2012. febr. 5. 21:33
 32/34 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

a kisfiam tényleg egy csodagyerek

de én nem vagyok jó apa, pláne hogy a figyelmetlenségem miatt oda a kutyus, de remélem megbékél :/

2012. febr. 6. 10:09
 33/34 anonim ***** válasza:
Melyik szülő nem volt még figyelmetlen, és melyik szülő nem bántotta még meg a gyerekét? Ettől még nem lettél rossz apa, igaz odalett szegény kutya, de meg fog békélni a kisfiad. Tényleg figyelmetlen voltál, de te is csak emberből vagy!!!!!
2012. febr. 6. 22:10
 34/34 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem kamu!
2012. febr. 7. 06:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!