Mit tegyek hogy megbocsásson a kisfiam?
Kapott egy kiskutyát még mikor 3 éves volt együtt nőttek fel,,nagyon imádta a mindene..
ma délután felajánlottam hogy vigyázok rá, a lelkemre kötötte hogy nagyon figyeljek oda.(kertes házunk van nem nincs megkötve,benti kutya)míg ő foci edzésen van, (jelzem alig bír elmenni az edzésre annyira hiányzik neki),
de vhogy lefoglalt a papírmunkám meg se álmodtam hogy kiszökik, eddig sose csinált ilyet, vmi megzavarhatta, nem ugatott hogy ki akar kérezkedni
1 órával később kopogott a szomszéd, hogy talált egy hasonló kutyát az úttesten elütve,,
hát a kisfiam kutyája volt,...
és elpusztult,..
pár órával később jött haza a fiam, és hát az első hogy : - Apa hol van Borzos..(palotapincsi)
leültettem és próbáltam elmagyarázni neki hogy mi történt,
azonnal felállt a kanapéról és el akart rohanni meg se akart hallgatni, sírt és azt mondta hogy gyűlöl, nem akartam elengedni, megöleltem,de nem hagyta magát és
felrohant a szobájába és azóta nem nyit ajtót, kulcsra zárta..
hallom hogy sír és ha szólok hozzá, csak annyit hajtogat hogy gyűlöl..
pocsékul érzem magam..tudom az én hibám megígértem hogy vigyázok rá..
nincs mentségem..
arra gondoltam hogy veszek neki egy másikat..
tudom nem pótolja Borzost, de mégis mit tegyek?
a kisfiam a mindenem ,az anyja lelépett.. akkor vettem neki a kutyát,..
sajnálom ha hosszúra sikeredett, de tiszta ideg vagyok
mit csináljak?
.én 30 éves vagyok a kisfiam 8 éves..
nem támadásokat várok, hanem megoldást .
egy elkeseredett apa.
Jaj de sajnalom...majdnem elbőgtem magam...
Szerintem egyenlőre ne ajanlgass másik kutyát. hagyj neki időt,aztan beszeljetek meg a dolgokat,előbb utobb meg fog bocsatani. Foglalkozz vele most tobbet, az uj kutyus csak akkor jöjjön ha ő is felkészült rá! Esetleg csinaljatok egy sirhelyet,vagy valami emleket a kuytusnak,az szokott sgeiteni feldolgozni.
huh, szegénykém...:(
fontos, hogy ne ostorozd magad, mert attól nem lesz jobb!!!
És szerintem ne rohanj másikat venni, mert az csak rosszabb lenne, olaj a tűzre...
Mindenképpen meg kell várni míg lehiggad kicsit, és akkor beszélni vele.
engem nem érdekel kinek bűzlik és kinek nem
nem azért jöttem ide hogy szórakozzak
ezt csak az érti meg akinek van gyereke,
de neked biztos nincs.
vegyél ugyanolyan kutyát vidd haza és mond ezt:
kisfiam csak tévedés történ borzos él!!
Utolso,szerinted hány perc alatt bukna le? Mert szerintem kb. 2....
Aztan utana meg nagyobb sz....ba lenne csak apuka hogy még hazudott is.
neeeee, nehogy azt tedd amit utolsó írt!!!!
ha kiderül akkor jobban fog utálni, mert nem csak "megölted" a kutyáját, hanem hazudtál is!
És kiderül,ha nem most, akkor évek múlva!Amúgy ha annyira szerette a kutyust, akkor úgyis rájönne....
(2.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!