Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves kisfiam lába mekkora...

2 éves kisfiam lába mekkora lesz ősszel, ha most 24-es?

Figyelt kérdés
Eddig negyedévente nőtt egy méretet, de lehet, hogy 2 éves kor után már csak félévente nő 1 méretet? Mert mintha lelassult volna a lábnövekedés :)) Azért kérdezem, mert eddig szezon végi leárazásokon vettem meg neki jövő évre a ruhát-cipőt, de most nem tudom, hogy jövőre hányast vegyek... Nálatok hogy volt?
2012. febr. 3. 15:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt innen nem is fogod megtudni. Össze-vissza nő nekik. Plusz én amikor azt hittem, h 21-es, merthogy az volt a cipőn, akkor már tuti 22es volt, mert a 21ről 24re váltottunk, és már tavaly télen is ezt a 21est hordta. Sejtésem szerint a 24es meg inkább 23as lehet. De épp tegnap próbáltam rá egy hótaposót, abból 24es lett volna jó, ami persze nem volt. Így már végképp nem tudom eldönteni most hanyas a lába. Mondjuk úgy, 23-24es.

Szóval szerintem ne alapozz arra, h vajon mennyit fog nőni. Tuti nincs ilyen táblázat szerinti növekedés. És bocsi, h nem tudok segíteni.

2012. febr. 3. 15:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Figyelj ezt senkise tudná meg mondani...

Már amilyen ütemben nőnek

2012. febr. 3. 17:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Jóég, micsoda kérdés:) Erre senki sem tudja megmondani a választ! Nincs két egyforma ütemben növő gyerek, ezét max tippelni lehet, de tippelt méretre meg cipőt/csizmát venni szerintem nem éri meg. Vagy ahhoz, hogy megérje nagyon le kell hogy akciózzák. Max ha nem lesz jó, felteszed a vaterára. Én mondjuk vettem már előre cipőt, azért, mert annyira jó árban volt (használtan), hogy nem lehetett kihagyni:)
2012. febr. 3. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!