Bölcsődében min alszanak a picik? Kisfiam most 21 hónapos, ősszel kezdi a bölcsit, de ő csak és kizárólag a rácsos kiságyában szeret és szokott aludni.
A lányom 16 hónaposan kezdte a bölcsit. Akkor még itthon rácsos ágyban aludt, de a bölcsiben egyből ún. óvodai fektetőn aludt.
A kicsiket (1 év alatti/körülieket kiságyban altatták). Tőlem is kérdezték, hogy kérünk-e rácsos ágyat, de én úgy gondoltam, nincs már rá szüksége. Tényleg nem volt, imádta, hogy önállóan lefekszik, leszáll.
Itthon is pár hónap múlva lecseréltük a rácsos ágyat leesésgátlós nagyágyra.
Amúgy az óvodai fektető egy kb. 10 cm magas műagyak keretű ágy, amire rá van rögzítve egy kifeszített textilszerű valami. Ha esetleg leesik róla, akkor sincs semmi baja a gyerkőcnek.
az előző bölcsinkben fektetőn, a mostani államiban földre tett matracokon alszanak
szerintem nem lesz gond, látja, hogy a többi kisgyerek is szépen bevágja a szunyát a fektetőn és ő is csinálni fogja, azt amit a többiek - legalábbis nálunk így volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!